Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ce cadou i-a facut Victor Ponta sotiei sale, cu ocazia de zilei de nastere

România Liberă România Liberă,
Ce cadou i-a facut Victor Ponta sotiei sale, cu ocazia de zilei de nastere

Premierul Victor Ponta a postat, ieri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj aniversar adresat sotiei sale, Daciana Sarbu, in care spune ca se simte binecuvantat de prezenta acesteia. Tot in aceasta postare, premierul a scris ca i-a facut cadou sotiei sale o melodie de 0,99 Euro, cumparata de pe Itunes Store. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, mesaj siropos pentru ziua de nastere a Dacianei: Ce cadou i-a facut premierul sotiei sale

Pe langa omagierea poetului Mihai Eminescu, premierul Victor Ponta i-a adresat un mesaj pe Facebook si sotiei sale, Daciana, care joi si-a sarbatorit ziua de nastere. Pentru mine ziua de 15 Ianuarie are si o a.

Monica Macovei cere excluderea din avocatura a lui Victor Ponta. Cererea a fost deja trimisa decanului Baroului de Avocati Bucuresti

Europarlamentarul Monica Macovei a trimis o cerere Baroului de Avocati Bucuresti prin care solicita excluderea din avocatura a premierului Victor Ponta. Macovei sustine ca Ponta a intrat in avocatura fara examen in baza diplomei de doctor in Drept, titulatura la care Victor Ponta doreste sa renunte.

Monica Macovei cere excluderea din avocatura a lui Victor Ponta. Cererea a fost deja trimisa Baroului de Avocati Bucuresti. Ce spune decanul

Europarlamentarul Monica Macovei a trimis o cerere Baroului de Avocati Bucuresti prin care solicita excluderea din avocatura a premierului Victor Ponta. Macovei sustine ca Ponta a intrat in avocatura fara examen in baza diplomei de doctor in Drept, titulatura la care Victor Ponta doreste sa renunte.

Iohannis a dat tonul: Victor Ponta vrea un nou acord politic, de data asta pe Cultura

Romania este tara acordurilor politice pe orice. Cel mai nou se vrea a fi pe Cultura si a fost cerut de premierul Victor Ponta. Seful Executivului nu este la prima astfel de initiativa. A mai cerut acord politic.

Cine se incumeta sa il impinga pe Victor Ponta pe scari?

Victor Ponta se agata cu toata puterea de ramasitele pe care le mai are dupa esecul din noiembrie. Desi nimeni nu isi manifesta public dorinta de a-l impinge pe scari, Victor Ponta s-a agatat deja de pragul usii si arunca preventiv priviri care ne aduc aminte de personajul din Puss in boots. Doar, doar din mila sau alte sentimente crestine va fi crutat, iertat si reprimit in prima linie.

Victor Ponta si-a prezentat bilantul pe Facebook: Romania, in topul tarilor din UE cu crestere economica

Premierul Victor Ponta si-a prezentat pe Facebook bilantul guvernarii din mai 2012 pana in prezent. Ponta spune ca Romania se afla in topul tarilor din Uniunea Europeana cu crestere economica. Premierul.

Monica Macovei cere Baroului Bucuresti excluderea lui Victor Ponta din avocatura

Monica Macovei cere Baroului Bucuresti excluderea lui Victor Ponta din avocatura. Macovei arata, intr-o postare pe Facebok, ca Ponta a intrat in avocatura fara examen si folosind un titlu doctor.

CNA: Nicio sanctiune pentru TVR in cazul interviurilor cu premierul Victor Ponta din campania prezidentiala

CNA a decis, marti, sa nu dea nicio sanctiune pentru TVR in cazul celor doua interviuri realizate cu Victor Ponta, in calitatea acestuia de premier, in timpul campaniei prezidentiale: interviul de la Viata Satului si cel dintr-o editie speciala adresata publicului din Republica Moldova. Reprezentantul TVR la CNA si mai multi membri ai Consiliului au atras atentia ca, desi prezenta lui Ponta era discutabila din punct de vedere editorial, ea nu ridica probleme de legalitate.

Florin Negrutiu: Victor Ponta, sa n-ai frica, Klaus Iohannis nu te pica!

Jurnalistul Florin Negrutiu analizeaza intr-un editorial pentru Gandul atmosfera de cordialitate intre Klaus Iohannis si Victor Ponta. Acesta remarca faptul ca distanta presedinte-premier s-a estompat.

Victor Ponta: NU ne angajam raspunderea pe legea Big Brother

Premierul Victor Ponta a declarat, in urma cu putin timp, ca Guvernul pe care il conduce nu isi asuma raspunderea pe legea Big Brother. Varianta asumarii raspunderii a fost inaintata de presedinte.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )