Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, mesaj virulent: Era retinut din birou si dus direct la instanta sa fie arestat!

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, mesaj virulent: Era retinut din birou si dus direct la instanta sa fie arestat!

Victor Ponta lanseaza un nou atac la adresa ministrilor din Cabinetul Ciolos, despre care scrie intr-un mesaj pe Facebook ca au imunitate absoluta doar pentru ca sunt tehnocrati. Va. continuă pe Antena3

Guvernul TEHNOCRAT a picat in capcana! Victor Ponta a REACTIONAT in cazul pestilor aruncati din avioane: Am simtit ca sunt luat de fraier si am cerut informatii de la SRI si de la specialisti

Victor Ponta a publicat pe pagina de Facebook un mesaj prin care face referire la stirea care a aparut zilele acestea, si anume, la pestii inghetati care au fost aruncati din avioane in mai multe.

Victor Ponta, atac violent la adresa Monicai Macovei: Mereu bine platita, lipsita de orice rusine sau remuscare

Victor Ponta a lansat un nou atac la adresa Monicai Macovei, publicand pe pagina de Facebook un mesaj in care scrie ca reprezinta un prototip pentru cozile de topor ale Romaniei - mereu bine.

Victor Ponta: Iohannis il plagiaza pe Basescu

Fostul premier Victor Ponta il ataca dur pe presedintele Klaus Iohannis. Dl Iohannis il plagiaza pe Basescu din 2012 nu o sa il nominalizez niciodata pe Ponta la functia de Prim.

Lista de candidati ai PSD Gorj pentru alegerile parlamentare: Victor Ponta - pe primul loc pentru Camera Deputatilor

PSD Gorj a finalizat listele cu cei care vor candida la alegerile parlamentare din decembrie, potrivit unor surse politice. Pe primul loc pentru Camera Deputatilor se afla fostul premier Victor Ponta, actual deputat de Gorj. Ponta este trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari. De asemenea, este plasat sub control judiciar in dosarul aducerii lui Tony Blair in Romania Pentru Senat, pe primul loc se afla Ion Calinoiu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, declarat incompatibil de ANI. Vezi cine se mai afla pe liste.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )