Libnet.ro
UNICEF

01:06

Victor Ponta: Se pare ca nu avem gaze de sist, ne-am batut foarte tare pe ceva ce nu avem

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Se pare ca nu avem gaze de sist, ne-am batut foarte tare pe ceva ce nu avem

Romania se pare ca nu dispune de gaze de sist si s-a batut, astfel, pe ceva ce nu are, a declarat premierul Victor Ponta in cadrul emisiunii Punctul de intalnire de la Antena 3. Premierul a precizat ca Romania. continuă pe Antena3

Ponta: Se pare ca nu avem gaze de sist. Nu pot sa spun mai mult, dar ne-am batut pe ceva ce nu avem

Candidatul PSD-UNPR-PC la alegerile prezidentiale, premierul Victor Ponta, a vorbit, la Antena 3, despre situatia romanilor din diapora, care nu au apucat sa voteze in turul I, despre relatia cu Federatia Rusa, despre explorarea resurselor minerale, dar si despre avantajele sale in fata contracandidatului sau, Klaus Iohannis.

Alegeri prezidentiale 2014. Ponta: Se pare ca nu avem gaze de sist. Nu pot sa spun mai mult, dar ne-am batut pe ceva ce nu avem

Candidatul PSD-UNPR-PC la alegerile prezidentiale, premierul Victor Ponta, a vorbit, la Antena 3, despre situatia romanilor din diaspora care nu au apucat sa voteze in turul I, despre relatia cu Federatia Rusa, despre explorarea resurselor minerale, dar si despre avantajele sale in fata contracandidatului sau, Klaus Iohannis.

Victor Ponta, la Punctul de intalnire: Domnul Iohannis are slabiciunea functiilor

Faptul ca dupa 10 ani de dezbinare putem sa avem din nou un presedinte legitim, al romanilor, este un lucru foarte bun, a declarat primul ministru al Romaniei Victor Ponta, invitat in emisiunea Punctul de.

Victor Ponta: Domnul Iohannis are slabiciunea functiilor

Faptul ca dupa 10 ani de dezbinare putem sa avem din nou un presedinte legitim, al romanilor, este un lucru foarte bun, a declarat primul ministru al Romaniei Victor Ponta, invitat in emisiunea Punctul de.

Cine este rectorul refuzat de Victor Ponta pentru dezbaterea finala de la Timisoara? Un apropiat al premierului, curtat chiar de Ponta pentru a fi deputat PSD

Discutiile pe marginea organizarii unei dezbateri pentru turul doi intre Klaus Iohannis si Victor Ponta, la Universitatea de Vest din Timisoara, scot la iveala un paradox. Rectorul care le-a lansat candidatilor invitatia, refuzata de premier, este chiar un apropiat al lui Victor Ponta.

Candidatul Victor Ponta a vizitat in secret, in calitate de premier, judetul Timis: Am fost la prietenul meu

In prima zi a campaniei electorale pentru turul doi al alegerilor prezidentiale, Victor Ponta a venit in judetul Timis pentru inaugurarea unor puncte de trecere a frontierei. Vizita lui Ponta in Timis a fost tinuta secreta pana in ultimul moment. Explicatia poate sta in luarea unor masuri de siguranta, in contexul protestelor anti-Ponta de la Timisoara.

60 de motive pentru care nu votez cu Victor Ponta

Cred ca decizia de a nu vota sau de a nu vota un anume candidat trebuie sa aiba la baza o serie de argumente. Eu am gasit 60 de argumente pentru care nu voi vota cu Victor Ponta. Daca voi gasi 61 pentru a nu vota cu Iohannis ori pentru a sta acasa, evident, votul meu va merge catre premier. Pana atunci, iata de ce nu il votez pe Victor Ponta, scrie jurnalista Iulia Marin pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Jurnal peste bord*: Regimul lui Victor Ponta devine periculos, de la popcorn trece la saorma cu de toate

Victor Ponta calareste un mamut electoral, un animal supradimensionat in care se amesteca nuante contradictorii legate de ura impotriva lui Traian Basescu. Senzatia de putere da curaj electoratului sau, dar incepe sa-i inspaimante pe ceilalti, fie anti-Ponta, fie pur si simplu indiferenti. in timpul asta, echipa lui Klaus Iohannis inca mai sta pe ganduri daca sa isi trimita candidatul calare sau pe jos la intalnirea cu Victor Ponta.

De ce nu au iesit si in Constanta 5.000 de oameni la protestul la adresa lui Victor Ponta, ca in Ardeal si Banat

Aproximativ 300 de constanteni au iesit in strada sambata seara la un protest fata de candidatul PSD Victor Ponta. in schimb, in Cluj si Timisoara, numarul celor care au manifestat a trecut de 5.

Victor Ponta ii raspunde lui Traian Basescu. Nu apreciez implicarea presedintelui in campania electorala

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu apreciaza implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala, in conditiile in care seful statului a propus astazi ca dezbaterea Ponta-Iohannis sa se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )