Libnet.ro
UNICEF

14:00

Victor Ponta: Am propus presedintelui Basescu ca interimatul la MAI sa fie asigurat de Gabriel Oprea (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Am propus presedintelui Basescu ca interimatul la MAI sa fie asigurat de Gabriel Oprea (VIDEO)

PremierulVictor Ponta a declarat, joi, ca i-a propus presedinteluiTraianBasescu ca interimatul la MInisterul Afacerilor Interne sa fie asigurat de Gabriel Oprea. Am primit demisia lui Radu. continuă pe B1

Victor Ponta: Unii europarlamentari PSD nu mai doresc sa candideze pentru un nou mandat

Presedintele PSD, Victor Ponta, a avut, luni, dupa sedinta BPN al partidului, o intrevedere cu europarlamentarii social-democrati, el precizand, la sfarsitul acesteia, ca unii dintre actualii eurodeputati nu mai doresc sa candideze pentru un nou mandat, transmite Mediafax. Pe 31 ianuarie o sa anuntam lista. Unii o sa fie pe lista - n. r. ), altii nu, nu mai doresc. Pe 31 pot sa va spun sigur, a precizat Ponta.

VIDEO Victor Ponta: Confirm oficial ca am primit demisia lui Radu Stroe. Gabriel Oprea, interimar. / Este din ce in ce mai evident ca erorile grave care i-au indreptat gresit pe cei care ii cautau pe supravituitori au fost produse de Romatsa si STS

Confirm oficial ca am primit demisia lui Radu Stroe. Am vorbit cu presedintele si am propus ca pe perioada de interimat Gabriel Oprea sa asigure conducerea MAI. Am discutat cu Crin Antonescu si in jurul datei de 1 februarie vom avea propunerea pentru un nou ministru, a anuntat, joi, premierul Victor Ponta, intr-o declaratie de presa la sediul Guvernului.

VIDEO Victor Ponta despre Legea descentralizarii, declarata neconstitutionala: Nu stiu ce a decis Curtea, trebuie sa dea motivarea. Daca ne spun cum trebuie facuta, o facem inca o data bine / Despre desfiintarea DNA: Singurul lucru care mi s-ar parea rep

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, intr-o emisiune la postul B1 TV, ca asteapta motivarea Curtii Constitutionale cu privire la decizia asupra Legii descentralizarii, declarata neconstitutionala, si daca ne spun ce anume si cum trebuie facuta, o facem inca o data bine, pe placul Curtii Constitutionale. Despre comunicatul difuzat de Consiliul Judetean Constanta, dupa retinerea presedintelui CJ Nicusor Constantinescu pentru fapte de coruptie, potrivit caruia DNA ar trebui desfiintat, Ponta a declarat ca singurul lucru care mi s-ar parea intr-adevar reprobabil ar fi sa faca cineva o cerere sa desfiintam Biserica. Premierul a mai anuntat ca stie cum arata raportul MCV, intrucat Comisia Europeana a transmis deja o prima forma catre Ministerul Justitiei, si a apreciat ca oricum va fi in realitate, fiecare va citi din el ce-i place. Dvs o sa cititi ca e foarte rau, eu o sa citesc ca e foarte bine, a spus Ponta.

Victor Ponta il ataca dur pe Traian Basescu

Victor Ponta il ataca dur pe presedintele Traian Basescu pe subiectul afacerilor Ioanei Basescu cu Gazprom. Premierul spune ca seful statului nu este asa de anti-rus cand e vorba despre banii lui si ai.

Victor Ponta l-a desemnat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa prezinte o informare despre modul in care a actionat fiecare institutie in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni

Primul-ministru Victor Ponta l-a desemnat in marti dimineata pe vicepremierul Gabriel Oprea sa ii prezinte o informare pana la sedinta de Guvern de miercuri despre modul in care a actionat fiecare institutie in parte, in cazul operatiunilor de luni, dupa producerea accidentului aviatic din judetul Cluj, informeaza Guvernul. Toate aceste informatii vor fi transmise premierului, pentru ca, in cursul sedintei de guvern, sa fie analizata activitatea fiecarei institutii implicate si sa fie luate masurile care se impun.

Victor Ponta: Nu discutam cu FMI masuri care sa compenseze lipsa banilor cauzata de amanarea accizei

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca discutiile cu delegatia FMI nu vor privi si masuri prin care sa fie compensata lipsa banilor cauzata de amanarea aplicarii accizei la carburanti. Nu, nici.

Nici vorba. Nu se poate discuta pana la 1 iulie. Ce va evita Victor Ponta in discutiile cu FMI

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, inaintea sedintei BPN al PSD, ca discutiile cu delegatia FMI nu vor privi si masuri prin care sa fie compensata lipsa banilor cauzata de amanarea aplicarii accizei la carburanti, scrie Mediafax .

Premierul Victor Ponta face declaratii de presa, de la ora 15.15. Ce se va intampla cu ministerul de Interne?

Premierul Victor Ponta va sustine o declaratie de presa, la sediul Guvernului, pentru a anunta ce se va intampla in continuare la Ministerul de Interne. in acest moment, MAI functioneza fara ministru, dupa ce Radu Stroe a demisionat, si fara un secretar de stat, Catalin Chiper, demis de Victor Ponta in urma accidentului aviatic din Apuseni.

Victor Ponta: Erorile grave au fost facute de ROMATSA si STS. La 1 februarie vom avea o propunere de ministru

Premierul Victor Ponta a anuntat, oficial, ca vicepremierul Gabriel Oprea va prelua functia de ministru interimar al MAI, pana in jurul datei de 1 februarie, atunci cand liberalii vor face o alta propunere pentru acest portofoliu. Premierul a anuntat ca principalii vinovati in urma accidentului din Apuseni sunt sefii ROMATSA si STS:.

Victor Ponta vrea sa infiinteze un comitet de interventie in situatii de urgenta care exista deja

Premierul Victor Ponta a anuntat miercuri ca va fi infiintat, in cel mai scurt timp, la nivelul guvernului, comitetul interministerial de interventie in situatii de urgenta, coordonat de vicepremier. Aceasta este masura pe care premierul vrea sa o adopte pentru a nu se repeta esecul inregistrat in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni. Insa, un astfel de comitet ar trebui sa functioneze deja, avand in vedere ca exista inca din 2004 acte normative privind infiintarea unui organism interministerial de gestionare a situatiilor de urgenta. Singura diferenta fata de ceea ce functioneaza deja sau ar trebui sa functioneze este ca acest comitet ar fi coordonat la nivel de vicepremier si nu de premier cum este prevazut in prezent.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )