Libnet.ro
UNICEF

05:00

Victor Ponta: Putem pastra USL, dar Antonescu sa isi asume guvernarea; greseste cu opozitia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta: Putem pastra USL, dar Antonescu sa isi asume guvernarea; greseste cu opozitia

Liderul PSD, premierul Victor Ponta afirma ca crede ca exista sanse de mentinere a USL, dar a precizat ca liderul PNL, Crin Antonescu, trebuie sa isi asume responsabilitatea guvernarii si a aratat ca acesta greseste daca apreciaza ca este mai bine sa. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta: Putem pastra USL, dar Antonescu sa isi asume responsabilitatea guvernarii. Greseste daca apreciaza ca e mai bine sa candideze din opozitie

Liderul PSD, premierul Victor Ponta afirma ca el crede ca exista sanse de mentinere a USL, dar a precizat ca liderul PNL, Crin Antonescu, trebuie sa isi asume responsabilitatea guvernarii si a aratat ca acesta greseste daca apreciaza ca este mai bine sa candideze la Presedintie din opozitie, scrie Mediafax.

Ponta: Putem pastra USL, dar Antonescu greseste cu opozitia

Premierul Victor Ponta considera ca exista sanse de mentinere a USL, dar a precizat ca liderul PNL, Crin Antonescu, trebuie sa isi asume responsabilitatea guvernarii si a aratat ca acesta greseste daca apreciaza ca este mai bine sa candideze la Presedintie din opozitie.

Ponta. Antonescu greseste opozitia. Putem pastra USL, dar sa-si asume el ...

Premierul Victor Ponta a spus, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, la Chisinau, ca el crede ca exista sanse de mentinere a USL, insa a precizat ca liderul PNL, Crin Antonescu, trebuie sa isi asume responsabilitatea guvernarii si a aratat ca acesta greseste daca apreciaza ca este mai bine sa candideze la Presedintie din opozitie, informeaza Mediafax. Citeste si: Ponta: Nu stiu de intalnirea dintre Antonescu si Basescu Totodata, Victor Ponta a mai spus ca iohannis este binevenit in .

Ponta, dispus sa mentina USL daca PNL isi retrage ministrii.

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta afirma ca el a acceptat deja sa faca mai multi pasi inapoi pentru pastrarea USL, precum renuntarea la ideea ca Partidul Conservator sa detina un post de vicepremier, si ca va forma un alt guvern doar daca Antonescu isi retrage ministrii informeaza Mediafax. El a afirmat ca a ales deja ce anume va face, dar a reluat mesajul transmis si anterior, si anume ca este dispus sa inainteze si astazi propunerile de ministri liberali si sa pastreze Guvernul in .

Victor Ponta: Eu am ales deja, vreau USL si fac un alt guvern doar daca Antonescu isi retrage ministrii. Am vorbit cu Basescu la telefon

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta afirma ca el a acceptat deja sa faca mai multi pasi inapoi pentru pastrarea USL, precum renuntarea la ideea ca PC sa detina un post de vicepremier. El a afirmat.

Ponta: Eu am ales deja, vreau USL si fac un alt guvern doar daca Antonescu isi retrage ministrii

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta afirma ca el a acceptat deja sa faca mai multi pasi inapoi pentru pastrarea USL, precum renuntarea la ideea ca PC sa detina un post de vicepremier. El a afirmat.

Criza in USL se prelungeste: Victor Ponta a preluat interimar ministerul Finantelor, iar Constantin Nita - ministerul Economiei, Crin Antonescu ar fi refuzat alte propuneri decat cele stabilite de PNL

Premierul Victor Ponta a preluat interimat ministerul Finantelor, iar Constantin Nita - ministerul Economiei, dupa demisiile inregistrate oficial ale ministrilor liberali Daniel Chitoiu si Andrei Gerea. Intr-un comunicat oficial al Guvernului se arata ca Ponta a avut o discutie cu Crin Antonescu, in care liderul liberal ar fi refuzat sa faca alte propuneri de ministri decit cele stabilite in forul conducator al PNL - respectiv Klaus Iohannis ministru la Interne si vicepremier.

Victor Ponta: Eu am ales deja, vreau USL si fac un alt guvern, doar daca Antonescu retrage ministrii

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, afirma ca el a acceptat deja sa faca mai multi pasi inapoi pentru pastrarea USL, precum renuntarea la ideea ca Partidul Conservator sa detina un post de vicepremier, si ca va forma un alt guvern.

S-a destramat USL? Crin Antonescu va candida la Presedintie din partea opozitiei

Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a spus, joi, social-democratilor reuniti la hotelul Rin, ca liderul PNL Crin Antonescu si-a facut niste calcule si va candida la Presedintie din partea opozitiei, au declarat surse politice.

Crin Antonescu: Daca Victor Ponta vrea alt guvern, sa demisioneze mai intai

Presedintele PNL, Crin Antonescu, spune ca daca Victor Ponta vrea sa faca un alt guvern, acesta trebuie mai intai sa-si dea demisia din fruntea guvernului USL.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )