Libnet.ro
UNICEF

14:00

Victor Ponta: Romania nu-si ia deciziile dupa ceea ce se intampla la Budapesta

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: Romania nu-si ia deciziile dupa ceea ce se intampla la Budapesta

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, este invitat, marti seara, la postul Antena 3 pentru a analiza ultimele evenimente politice. Problema migratiei, posibila demisie a sefului Guvernului sau daca bugetul poate suporta o crestere cu 25% a salariilor medicilor sunt printre temele discutate. continuă pe Adevărul

Tensiuni intre Ungaria si Romania dupa anuntul ca va fi construit un gard si la frontiera cu tara noastra si dupa declaratiile premierului Victor Ponta

In cazul in care ruta refugiatilor catre tarile vestice ar putea trece prin Romania, autoritatile maghiare au anuntat ca vor construi un gard si la frontiera cu tara noastra. MAE roman a raspuns ca nu este un gest corect intre doua state membre UE. Mai mult, tensiunile dintre cele doua tari au fost agravate si de declaratiile premierului roman Victor Ponta, care a spus ca refugiatii din Ungaria sunt tratati cu bata si cu inseriatul.

Victor Ponta, catre pompierii din Romania: Va multumim tuturor pentru curajul, patriotismul si daruirea cu care va puneti de fiecare data in slujba cetatenilor

Premierul Victor Ponta le-a transmis tuturor pompierilor din Romania La multi ani intr-un mesaj postat pe Facebook, multumindu-le totodata pentru curajul si daruirea lor de care dau dovada in activitatea.

Victor Ponta confirma ca a fost in Turcia joi, si anunta ca Romania si-a platit toate datoriile catre FMI

Prim-ministrul Victor Ponta a recunoscut, sambata seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca a fost in Turcia in urma cu doua zile, desi initial negase acest fapt, conform Digi24.

Victor Ponta confirma ca a fost in Turcia si anunta ca Romania si-a platit toate datoriile catre FMI

Prim-ministrul Victor Ponta a recunoscut, sambata seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca a fost in Turcia in urma cu doua zile, desi initial negase acest fapt, conform Digi24.

Victor Ponta: Nu mai avem datorii la FMI si nici nu mai facem altele. Eventual, facem un acord preventiv, dar bani nu mai luam

Premierul Victor Ponta a declarat sambata seara, la Antena 3, ca au fost platite ultimele sume din datoria catre Fondul Monetar International FMI), adaugand ca actuala guvernare nu intentioneaza sa faca noi datorii la institutia bancara internationala. Ponta a adaugat ca est etotusi posibil sa incheiem un acord de tip preventiv. Ponta: Romania nu trebuie sa cada in xenofobie. Nu sunt de acord cu atitudinea asta sa inchidem granitele, sa nu intre nimeni.

Premierul Victor Ponta, atac dur la adresa Ungariei: Unii oficiali maghiari ar trebui sa-i tinem dupa gard, sa nu se mai plimbe prin Transilvania sau in Europa

Premierul Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa Ungariei dupa ce oficiali ungari au declarat ca daca e nevoie, vor face un gard si la granita Romaniei. Ponta a spus ca anumiti lideri maghiari trebuie.

insarcinatul cu afaceri roman, convocat la MAE ungar dupa declaratiile lui Victor Ponta

Ministerul ungar de Externe l-a convocat marti pe insarcinatul cu afaceri roman pentru a oferi explicatii dupa declaratiile premierului Victor Ponta, relateaza Mediafax.

Victor Ponta, reactie prompta dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Premierul Victor Ponta a transmis luni seara, pe pagina lui de Facebook, condoleante familiei lui Corneliu Vadim Tudor.

Victor Ponta, despre criza refugiatilor: Cei care ne solicita acum sa fim solidari, sunt aceiasi care ne spun ca nu suntem buni de Schengen

Victor Ponta sustine ca problema refugiatilor nu este una simpla, de aceea este important ca tara noastra sa nu cada in xenofobie. De asemenea, premierul este de parere ca Romania nu isi poate asuma ceva.

Victor Ponta: Nu mai avem datorii la FMI, nu mai facem

Victor Ponta a spus, sambata, la QA, ca Romania a platit integral datoria la FMI si ca nu vom mai imprumuta bani de la Fond. Anul asta am terminat. Nu mai avem datorii la FMI, nu mai facem. Eventual facem.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )