Libnet.ro
UNICEF

08:31

Victor Ponta si-a lansat programul electoral pentru prezidentiale sub numele Marea Unire a romanilor

B1 B1,
Victor Ponta si-a lansat programul electoral pentru prezidentiale sub numele Marea Unire a romanilor

Primul ministru Victor Ponta si-a lansat marti programul electoral pentru alegerile prezidentiale, cu numele Marea Unire a romanilor. Ponta arata ca proiectul sau reprezinta o viziune de dezvoltare cu. continuă pe B1

VIDEO Victor Ponta si-a lansat candidatura la prezidentiale, de ziua sa, in fata a zeci de mii de oameni, pe Arena Nationala: Sunt Victor Viorel Ponta. Va chem sa fim impreuna in batalia pentru marea unire a romanilor

Premierul Victor Ponta si-a lansat sambata, cand a implinit 42 de ani, candidatura in alegerile prezidentiale, pe Stadionul Arena Nationala, in fata a cateva zeci de mii de membri ai PSD-UNPR-PC, dar si simpatizanti. Evenimentul a inceput la ora 16. 00 si s-a incheiat dupa discursul lui Ponta, in jurul orei 17. Intra in articol pentru a urmari inregistrarea VIDEO de la eveniment si pentru principalele momente ale evenimentului.

Victor Ponta, pe Arena Nationala: Vreau sa fiu presedintele tuturor romanilor. Vreau sa reusim Marea Unire (VIDEO)

Victor Ponta si-a lansat candidatura la Presedintie, sambata, pe Arena Nationala, in prezenta a 70. 000 de oameni, chiar de ziua sa de nastere. El le-a transmis romanilor ca isi doreste o Romanie unita.

Ponta si-a lansat candidatura la prezidentiale

Ponta: Cei care au facut rau Romaniei, vreau sa plateasca, pentru ca am promis dreptate * Ponta: Sunt stranepotul unui roman din Ardeal, nepotul unui preot ce m-a invatat sa cred in Dumnezeu Candidatul PSD-UNPR-PC la prezidentiale, Victor Ponta a declarat, ieri, la Arena Nationala, unde si-a lansat candidatura, ca vrea ca cei care au facut rau Romaniei sa plateasca, nu din razbunare, ci pentru ca a promis dreptate pana la capat, transmite Mediafax. Cei care au facut Romaniei rau, si romanilor, vreau sa plateasca, dar nu ca razbunare, ci pentru ca am promis dreptate pana la capat. Pentru ca vrem sa aratam ca Romania este tara in care nimeni nu este mai presus de lege, si in care legea il protejeaza pe cel mai slab, a declarat Victor Ponta.

Victor Ponta face o deplasare in SUA. Premierul participa la New York la Adunarea Generala ONU

Premierul Victor Ponta participa, de marti pana joi, la cea de-a 69-a sesiune a Adunarii Generale a ONU, iar vineri isi continua vizita la Houston. Ponta va sustine discursul national, in cadrul reuniunii plenare din 25 septembrie 2014, si va avea, in marja sesiunii, o serie de intrevederi bilaterale cu omologi din tarile participante la dezbateri, precum si cu oficiali ai ONU, anunta guvernul intr-un comunicat. Vezi in text programul lui Ponta.

Declaratiile de avere si de interese ale prezidentiabililor, pe site-ul ANI. Klaus Iohannis, 3 case si 3 apartamente. Victor Ponta, 3 apartamente si o casa. Monica Macovei, 3 apartamente si 2 case

Agentia Nationala de Integritate ANI) a lansat pe pagina de internet www. integritate. eu o sectiune destinata declaratiilor de avere si de interese depuse de catre candidatii la alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Dintre candidati, doar Victor Ponta, Klaus Iohannis si Monica Macovei si-au publicat noile declaratii de avere si de interese.

REPORTAJ Victor Ponta a salutat galeria PSD si a plecat spre Cotroceni

Premierul Victor Ponta, in ziua in care a implinit 42 de ani, si-a lansat candidatura la alegerile prezidentiale in fata unui stadion pe cat de plin, pe atat de apatic. De fapt, a organizat o petrecere la care au participat 50. 000 de oameni, unii veniti din curiozitate, altii prin ordin de partid.

FOTO REPORTAJ Victor Ponta a salutat galeria PSD si a plecat spre Cotroceni

Premierul Victor Ponta, in ziua in care a implinit 42 de ani, si-a lansat candidatura la alegerile prezidentiale in fata unui stadion pe cat de plin, pe atat de apatic. De fapt, a organizat o petrecere la care au participat 50. 000 de oameni, unii veniti din curiozitate, altii prin ordin de partid.

Radu Beligan, mesaj pentru Victor Ponta: Tara asta are nevoie de un presedinte tanar si energic

Maestrul Radu Beligan i-a transmis un mesaj de sustinere lui Victor Ponta, in lupta pentru Cotroceni, relateaza Romania TV. il sustin pe Victor Ponta, pentru ca tara asta are nevoie de un Presedinte tanar si.

VIDEO Victor Ponta: Saptamana viitoare va fi aprobata rectificarea bugetara care va fi pozitiva

Guvernul va aproba saptamana viitoare a doua rectificare bugetara din acest, a anuntat premierul Victor Ponta la inceputul sedintei de Guvern de luni. Ponta sustine ca este o rectificare bugetara pozitiva. Salarii, drepturi salariale, persoanele cu dizabilitati, insotitorii, acele drepturi de natura salariala sau indemnizatii, le avem acoperite fara niciun fel de problema. Restul, vedem ce putem sa sprijinim si ce putem sa dam si pentru sanatate, si pentru dezvoltare locala, a spus Ponta.

Elena Udrea: Puterea i-a luat mintile lui Victor Ponta

Presedintele PMP, Elena Udrea, l-a atacat dur pe premierul Victor Ponta, atentionand asupra tentatiei dictatoriale a acestuia. intr-un interviu pentru EVZ, candidatul Miscarii Populare la Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )