Libnet.ro
UNICEF

01:05

REPORTAJ Victor Ponta a salutat galeria PSD si a plecat spre Cotroceni

Adevărul Adevărul,
REPORTAJ Victor Ponta a salutat galeria PSD si a plecat spre Cotroceni

Premierul Victor Ponta, in ziua in care a implinit 42 de ani, si-a lansat candidatura la alegerile prezidentiale in fata unui stadion pe cat de plin, pe atat de apatic. De fapt, a organizat o petrecere la care au participat 50. 000 de oameni, unii veniti din curiozitate, altii prin ordin de partid. continuă pe Adevărul

FOTO REPORTAJ Victor Ponta a salutat galeria PSD si a plecat spre Cotroceni

Premierul Victor Ponta, in ziua in care a implinit 42 de ani, si-a lansat candidatura la alegerile prezidentiale in fata unui stadion pe cat de plin, pe atat de apatic. De fapt, a organizat o petrecere la care au participat 50. 000 de oameni, unii veniti din curiozitate, altii prin ordin de partid.

Deputatii ACL, dupa ce PSD a respins constituirea unei comisii parlamentare de ancheta privind ofiterul acoperit: Incepem sa avem convingerea ca afirmatiile presedintelui l-au vizat direct pe Victor Ponta

Deputatii Aliantei Crestin Liberale ACL) acuza, intr-un comunicat remis miercuri, ca PSD il acopera pe Victor Ponta prin respingerea initiativei ACL de a constitui o comisie de ancheta la Camera Deputatilor cu privire la declaratiile presedintelui Traian Basescu potrivit carora unul dintre candidatii la alegerile prezidentiale din acest an are calitatea de ofiter sub acoperire al unui serviciu de informatii. Daca initial doar am intuit teama generalizata a PSD ca acel ofiter acoperit de informatii ar putea fi candidatul Victor Ponta . ) incepem sa avem convingerea ca afirmatiile presedintelui l-au vizat direct pe Victor Ponta, se arata in comunicatul semnat de liderii grupurilor PDL si PNL din Camera Deputatilor, Tinel Gheorghe si George Scutaru.

Victor Ponta spune ca nu va numi un premier din partea PSD daca ajunge la Cotroceni

Candidatul PSD la prezidentiale, VIctor Ponta, a declarat, vineri, in cadrul unui interviu pentru Adevarul Live, ca nu ar numi un premier din partea partidului sau daca va fi ales presedintele tarii.

Sondaj CSCI: Presedintele PSD Victor Ponta ar castiga alegerile prezidentiale in turul al doilea, fiind acreditat cu 57% din voturi. Iohannis - 43%

Presedintele PSD Victor Ponta ar urma sa adune 57% din voturi in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, potrivit ultimului sondaj de opinie realizat de CSCI, care il acrediteaza pe Klaus Iohannis cu 43% din.

Radu Banciu: Eveniment planetar marca PSD, candidatul extraterestru Victor Ponta isi lanseaza proiectul pe Arena Nationala (VIDEO)

Radu Banciu a comentat vineri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 Tv lansarea candidaturii lui Victor Ponta la prezidentiale, care va avea loc pe Arena Nationala dinBucuresti, in fata a.

Victor Ponta, intrebat daca il va gratia pe Dan Voiculescu: Nu voi uza de acest drept in niciun caz de mare coruptie/ Daca voi fi presedinte, premierul nu va fi din PSD

Victor Ponta a declarat vineri, la Adevarul Live, ca nu va uza de dreptul presedintelui de gratiere in niciun caz de infractiuni de violenta si in niciun caz de mare coruptie, raspunzand astfel la intrebarea daca il va gratia pe Dan Voiculescu in cazul in care ajunge presedinte. Intrebat de numirea unui premier, el a declarat ca acesta nu va fi din randul liderilor PSD. Emisiunea este in desfasurare. Vezi in material principalele declaratii facute de premier.

VIDEO Victor Ponta si-a lansat candidatura la prezidentiale, de ziua sa, in fata a zeci de mii de oameni, pe Arena Nationala: Sunt Victor Viorel Ponta. Va chem sa fim impreuna in batalia pentru marea unire a romanilor

Premierul Victor Ponta si-a lansat sambata, cand a implinit 42 de ani, candidatura in alegerile prezidentiale, pe Stadionul Arena Nationala, in fata a cateva zeci de mii de membri ai PSD-UNPR-PC, dar si simpatizanti. Evenimentul a inceput la ora 16. 00 si s-a incheiat dupa discursul lui Ponta, in jurul orei 17. Intra in articol pentru a urmari inregistrarea VIDEO de la eveniment si pentru principalele momente ale evenimentului.

FOTO VIDEO Marian Oprisan il plagiaza pe Victor Ponta. Acesta a inmanat primarilor PSD cheile de la zece microbuze scolare

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea a profitat de ocazie sa-i plimbe pe jurnalisti cu microbuzul scolar, mentionand ca este sofer profesionist.

Victor Ponta, despre o noua suspendare a presedintelui: Sa avem grija sa nu fie al 3-lea mandat al lui Basescu/ A fost o intamplare faptul ca lansarea la prezidentiale a fost de ziua mea

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat sambata seara, la Antena 3, ca nu va ezita sa sustina o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu daca exista toate argumentele si costurile pentru tara sunt acceptabile, adaugand insa ca este necesara totusi atentie pentru ca Basescu sa nu aiba astfel un al treilea mandat.

Mesajul evenimentului de lansare al candidatului stangii: Tineti minte trei cuvinte-Victor Ponta Presedinte

Lansarea candidatului Victor Ponta este una de forta cu siguranta. Prezenta a numerosi invitati din Europa, a premierului Republicii Moldova si cei peste 50. 000 de participanti arata ca PSD-ul intentioneaza sa nu mai faca nici o greseala in campania pentru presedinte.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )