Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO Victor Ponta si-a lansat candidatura la prezidentiale, de ziua sa, in fata a zeci de mii de oameni, pe Arena Nationala: Sunt Victor Viorel Ponta. Va chem sa fim impreuna in batalia pentru marea unire a romanilor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta si-a lansat candidatura la prezidentiale, de ziua sa, in fata a zeci de mii de oameni, pe Arena Nationala: Sunt Victor Viorel Ponta. Va chem sa fim impreuna in batalia pentru marea unire a romanilor

Premierul Victor Ponta si-a lansat sambata, cand a implinit 42 de ani, candidatura in alegerile prezidentiale, pe Stadionul Arena Nationala, in fata a cateva zeci de mii de membri ai PSD-UNPR-PC, dar si simpatizanti. Evenimentul a inceput la ora 16. 00 si s-a incheiat dupa discursul lui Ponta, in jurul orei 17. Intra in articol pentru a urmari inregistrarea VIDEO de la eveniment si pentru principalele momente ale evenimentului. continuă pe Hotnews

VIDEO. Victor Ponta si-a depus candidatura pentru Cotroceni

Victor Ponta, candidatul din partea Aliantei Electorale PSD-UNPR-PC la functia de presedinte al Romaniei, este primul dintre cei care si-au anuntat intentia de a participa la scrutinul din noiembrie care isi depune la BEC dosarul de inregistrare a candidaturii, .

Victor Ponta isi lanseaza azi candidatura in alegerile prezidentiale

Premierul Victor Ponta isi lanseaza azi, cand implineste 42 de ani, candidatura in alegerile prezidentiale, la evenimentul organizat pe Stadionul Arena Nationala din Capitala fiind asteptati sa participe 70. 000 de membri ai PSD-UNPR-PC, dar si simpatizanti, transmite Agerpres.

Victor Ponta isi lanseaza sambata candidatura in alegerile prezidentiale, de ziua sa. Pe Arena Nationala sunt asteptati 70.000 de oameni

Premierul Victor Ponta isi lanseaza sambata, cand implineste 42 de ani, candidatura in alegerile prezidentiale, la evenimentul organizat pe Stadionul Arena Nationala din Capitala fiind asteptati sa participe 70. 000 de membri ai PSD-UNPR-PC, dar si simpatizanti, potrivit Agerpres.

UPDATE Victor Ponta isi lanseaza sambata candidatura in alegerile prezidentiale, de ziua sa. Pe Arena Nationala sunt asteptati 70.000 de oameni/ Lansarea blocheaza circulatia rutiera pe mai multe artere principale din Bucuresti

Premierul Victor Ponta isi lanseaza sambata, cand implineste 42 de ani, candidatura in alegerile prezidentiale, la evenimentul organizat pe Stadionul Arena Nationala din Capitala fiind asteptati sa participe 70. 000 de membri ai PSD-UNPR-PC, dar si simpatizanti, potrivit Agerpres. Evenimentul va incepe la ora 16. UPDATE Circulatia in jurul Arenei Nationale este fie restrictionata, fie se desfasoara cu mare greutate inca de dimineata pe rutele ocolitoare. Vezi aici lista cu restrictiile impuse pana la ora 20. UPDATE 2 Autocarele cu sustinatori care vin la National Arena sunt escortate de masina de politie cu girofar.

Victor Ponta si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale la Biroul Electoral Central: Sunt cel mai riguros candidat, de aceea sunt si primul (AUDIO)

Premierul Victor Ponta si-a depus, miercuri seara, candidatura la alegerile prezidentiale din 2 noiembrie. Premierul a ajuns la Biroul Electoral Central alaturi de sotia sa, Daciana Sarbu. Alaturi de cei doi.

Victor Ponta si-a depus candidatura pentru Cotroceni

Victor Ponta, candidatul din partea Aliantei Electorale PSD-UNPR-PC la functia de presedinte al Romaniei, este primul dintre cei care si-au anuntat intentia de a participa la scrutinul din noiembrie care isi depune la BEC dosarul de inregistrare a candidaturii, .

Sondaj CSCI. Victor Ponta ar castiga detasat alegerile prezidentiale

Victor Ponta ar castiga detasat alegerile prezidentiale, arata cel mai recent sondaj CSCI dat publicitatii in urma cu putin timp. in turul al doilea, Ponta l-ar invinge pe Klaus Iohannis. Premierul este.

Victor Ponta isi va lansa candidatura la Presedintie pe National Arena, in fata a 70.000 de oameni

Victor Ponta isi va lansat candidatura la Presedintie, sambata, de ziua sa de nastere, pe National Arena, in fata a 70. 000 de simpatizanti, relateaza Romania TV. Mobilizarea acestui numar mare de.

Victor Ponta, pe Arena Nationala: Vreau sa fiu presedintele tuturor romanilor. Vreau sa reusim Marea Unire (VIDEO)

Victor Ponta si-a lansat candidatura la Presedintie, sambata, pe Arena Nationala, in prezenta a 70. 000 de oameni, chiar de ziua sa de nastere. El le-a transmis romanilor ca isi doreste o Romanie unita.

Victor Ponta, lansare oficiala in cursa pentru Cotroceni

Victor Ponta isi lanseaza astazi candidatura la presedintia Romaniei, chiar in ziua in care implineste 42 de ani. Evenimentul, la care sunt asteptati aproape 70. 000 de simpatizanti ai PSD va.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )