Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ponta si-a lansat candidatura la prezidentiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta si-a lansat candidatura la prezidentiale

Ponta: Cei care au facut rau Romaniei, vreau sa plateasca, pentru ca am promis dreptate * Ponta: Sunt stranepotul unui roman din Ardeal, nepotul unui preot ce m-a invatat sa cred in Dumnezeu Candidatul PSD-UNPR-PC la prezidentiale, Victor Ponta a declarat, ieri, la Arena Nationala, unde si-a lansat candidatura, ca vrea ca cei care au facut rau Romaniei sa plateasca, nu din razbunare, ci pentru ca a promis dreptate pana la capat, transmite Mediafax. Cei care au facut Romaniei rau, si romanilor, vreau sa plateasca, dar nu ca razbunare, ci pentru ca am promis dreptate pana la capat. Pentru ca vrem sa aratam ca Romania este tara in care nimeni nu este mai presus de lege, si in care legea il protejeaza pe cel mai slab, a declarat Victor Ponta. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Victor Ponta si-a lansat candidatura la prezidentiale, de ziua sa, in fata a zeci de mii de oameni, pe Arena Nationala: Sunt Victor Viorel Ponta. Va chem sa fim impreuna in batalia pentru marea unire a romanilor

Premierul Victor Ponta si-a lansat sambata, cand a implinit 42 de ani, candidatura in alegerile prezidentiale, pe Stadionul Arena Nationala, in fata a cateva zeci de mii de membri ai PSD-UNPR-PC, dar si simpatizanti. Evenimentul a inceput la ora 16. 00 si s-a incheiat dupa discursul lui Ponta, in jurul orei 17. Intra in articol pentru a urmari inregistrarea VIDEO de la eveniment si pentru principalele momente ale evenimentului.

Basescu, despre lansarea lui Ponta: Acest om si-a pierdut cumpatul

Va fi vai de noi cu un presedinte ca Ponta, Kim Jong-Un, a spus presedintele Traian Basescu referitor la fastul cu care Victor Ponta si-a lansat candidatura la prezidentiale.

Victor Ponta isi lanseaza azi candidatura in alegerile prezidentiale

Premierul Victor Ponta isi lanseaza azi, cand implineste 42 de ani, candidatura in alegerile prezidentiale, la evenimentul organizat pe Stadionul Arena Nationala din Capitala fiind asteptati sa participe 70. 000 de membri ai PSD-UNPR-PC, dar si simpatizanti, transmite Agerpres.

Victor Ponta isi lanseaza sambata candidatura in alegerile prezidentiale, de ziua sa. Pe Arena Nationala sunt asteptati 70.000 de oameni

Premierul Victor Ponta isi lanseaza sambata, cand implineste 42 de ani, candidatura in alegerile prezidentiale, la evenimentul organizat pe Stadionul Arena Nationala din Capitala fiind asteptati sa participe 70. 000 de membri ai PSD-UNPR-PC, dar si simpatizanti, potrivit Agerpres.

UPDATE Victor Ponta isi lanseaza sambata candidatura in alegerile prezidentiale, de ziua sa. Pe Arena Nationala sunt asteptati 70.000 de oameni/ Lansarea blocheaza circulatia rutiera pe mai multe artere principale din Bucuresti

Premierul Victor Ponta isi lanseaza sambata, cand implineste 42 de ani, candidatura in alegerile prezidentiale, la evenimentul organizat pe Stadionul Arena Nationala din Capitala fiind asteptati sa participe 70. 000 de membri ai PSD-UNPR-PC, dar si simpatizanti, potrivit Agerpres. Evenimentul va incepe la ora 16. UPDATE Circulatia in jurul Arenei Nationale este fie restrictionata, fie se desfasoara cu mare greutate inca de dimineata pe rutele ocolitoare. Vezi aici lista cu restrictiile impuse pana la ora 20. UPDATE 2 Autocarele cu sustinatori care vin la National Arena sunt escortate de masina de politie cu girofar.

Corneliu Vadim Tudor si-a lansat candidatura la Presedintie

Corneliu Vadim Tudor si-a lansat, sambata, la Palatul Copiilor, candidatura la Presedintia Romaniei, relateaza Evenimentul Zilei. Potrivit unui comunicat, politicianul strans pana in prezent peste 250.

Ponta isi lanseaza sambata candidatura la Presedintie pe Arena Nationala. De ziua lui

Premierul Victor Ponta si presedintele PSD isi va lansa candidatura la functia suprema in stat, sambata, pe Arena Nationala. La eveniment vor participa, potrivit organizatorilor, peste 70. 000 de sustinatori din toata tara. Evenimentul de lansare a candidaturii este organizat chiar de ziua premierului, care implineste, sambata, 42 de ani. De asemenea, lansarea coincide si cu sarbatorile dedicate Zilelor Bucurestiului.

Sondaj CSCI. Victor Ponta ar castiga detasat alegerile prezidentiale

Victor Ponta ar castiga detasat alegerile prezidentiale, arata cel mai recent sondaj CSCI dat publicitatii in urma cu putin timp. in turul al doilea, Ponta l-ar invinge pe Klaus Iohannis. Premierul este.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )