Libnet.ro
UNICEF

17:15

Victor Ponta si-a prezentat bilantul pe Facebook: Romania, in topul tarilor din UE cu crestere economica

Antena3 Antena3,
Victor Ponta si-a prezentat bilantul pe Facebook: Romania, in topul tarilor din UE cu crestere economica

Premierul Victor Ponta si-a prezentat pe Facebook bilantul guvernarii din mai 2012 pana in prezent. Ponta spune ca Romania se afla in topul tarilor din Uniunea Europeana cu crestere economica. Premierul. continuă pe Antena3

Purtatorul de cuvant al PDL, Adriana Saftoiu: Iohannis si Ponta abuzeaza de mesajele pe Facebook

Adriana Saftoiu critica metodele de comunicare folosite de presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta. Purtatorul de cuvant al PDL ii acuza pe cei doi lideri ca abuzeaza de mesajele de pe Facebook.

Ponta, pe Facebook: Romania, in topul tarilor UE cu crestere economica

Premierul Victor Ponta a sustinut, miercuri, pe pagina sa de Facebook ca, de la preluarea guvernarii, Romania a inregistrat noua trimestre de crestere economica. Seful PSD este de parere ca Romania se afla in topul tarilor cu crestere economica din Uniunea Europeana.

Alina Gorghiu, despre Victor Ponta: Nu ii inteleg disperarea cu care se agata de functii

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a afirmat, intr-o postare pe Facebook, ca nu intelege disperarea lui Victor Ponta de a se agata de functii. Victor Ponta considera ca toti trebuie sa plateasca pretul.

Alina Gorghiu: Victor Ponta este doar lupul imbracat in bunicuta de frica sa nu piarda cosul cu merinde

Copresedintele PNL Alina Gorghiu scrie pe Facebook, depre premierul Victor Ponta, ca doar simuleaza dorinta de consultari, asemanandu-l cu lupul imbracat in bunicuta din Scufita Rosie.

Victor Ponta invita opozitia la dialog pe tema revizuirii Constitutiei si a sistemului electoral (FOTO)

Premierul Victor Ponta a postat pe Facebook un scurt mesaj in care invita opozitia la dialog pe tema revizuirii Constitutiei si a sistemului electoral. Invit opozitia la dialog pe tema revizuirii.

Victor Ponta invita opozitia la dialog pe tema revizuirii Constitutiei si a sistemului electoral

Premierul Victor Ponta invita opozitia la dialog pe tema revizuirii Constitutiei si a sistemului electoral, potrivit unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook si care are ca titlu Nevoia de consens.

Victor Ponta: Preturile RCA sunt excesive pentru tineri. Masina nu ar trebui considerata un lux (FOTO)

Premierul Victor Ponta a anuntat, prin intermediul retelei de socializare Facebook, ca sustine initiativa lui Darius Valcov de a cere ASF reanalizarea sistemului RCA, afirmand ca masina nu ar trebui.

VIDEO Victor Ponta dupa intalnirea cu Victoria Nuland: Principalul mesaj al partenerilor externi este sa aratam ca Romania combate coruptia si evaziunea fiscala

Premierul Victor Ponta a declarat, in debutul sedintei de Guvern de miercuri, dupa intalnirea cu Victoria Nuland, asistentul secretarului de stat al SUA, ca principalul mesaj al partenerilor nostru este sa aratam ca Romania combate coruptia, combate evaziunea fiscala, in special de ANAF cu sprijinul celorlalte institutii. Sa schimbam cultura politica, prin colaborare, sa lucram impreuna pentru Romania si pentru pozitia noastra in regiune. Deciziile pentru mediul de afaceri sa fie anuntate din timp, sa fie predictibile si stabile.

Europarlamentarul Monica Macovei cere Baroului Bucuresti excluderea lui Victor Ponta din avocatura

Europarlamentarul Monica Macovei i-a cerut, marti, decanului Baroului Bucuresti sa il excluda pe Victor Ponta din avocatura, pe motiv ca renuntarea la titlul de doctor in drept anuleaza diploma pe baza.

Monica Macovei cere excluderea din avocatura a lui Victor Ponta. Cererea a fost deja trimisa Baroului de Avocati Bucuresti. Ce spune decanul

Europarlamentarul Monica Macovei a trimis o cerere Baroului de Avocati Bucuresti prin care solicita excluderea din avocatura a premierului Victor Ponta. Macovei sustine ca Ponta a intrat in avocatura fara examen in baza diplomei de doctor in Drept, titulatura la care Victor Ponta doreste sa renunte.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )