Libnet.ro
UNICEF

16:30

Victor Ponta si-a lansat proiectul politic Pro Romania. Prezenta surpriza la lansare

Antena3 Antena3,
Victor Ponta si-a lansat proiectul politic Pro Romania. Prezenta surpriza la lansare

Victor Ponta, Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu au anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, lansarea unui nou proiect politic, Pro Romania, prezentat ca o alternativa la oferta. continuă pe Antena3

Victor Ponta anunta un nou proiect politic: Nu puteti sa va faceti ca nu existam

Fostul lider PSD Victor Ponta anunta un nou proiect politic alaturi de Sorin Campeanu si de Daniel Constantin, fondator al partidului Pro Romania, la al carui sediu este programata duminica o conferinta de presa. Ponta afirma ca este nevoie de o gandire pe termen lung in aceasta mlastina care ne conduce acum.

Ponta, la lansarea Pro Romania: PSD e confiscat de un om care mimeaza iubirea fata de popor si care se foloseste de voturile oamenilor pentru interesele sale meschine. Opozitia nu exista. Noi suntem alternativa (VIDEO)

Victor Ponta a lansat duminica, alaturi de Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin, proiectul politic Pro Romania, o miscare altfel. Fostul premier a sustinut ca, impreuna cu ai sai colegi, au.

Victor Ponta isi lanseaza, duminica, noul proiect politic, din care Sorin Grindeanu nu va face parte: Este momentul sa oprim criticatul de pe margine si sa intram pe teren. Reactia lui Dragnea

Fostul premier al Romaniei, deputatul Victor Ponta, a anuntat, sambata, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca duminica isi va lansa proiectul politic Pro Romania.

Victor Ponta isi lanseaza, duminica, noul proiect politic, din care Sorin Grindeanu nu va face parte: Este momentul sa oprim criticatul de pe margine si sa intram pe teren

Fostul premier al Romaniei, deputatul Victor Ponta, a anuntat, sambata, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca duminica isi va lansa proiectul politic Pro Romania.

LIVE VIDEO Victor Ponta isi lanseaza, duminica dupa-amiaza, partidul: PSD a ajuns sa promoveze politici care se mai aplica doar in Venezuela

Fostul premier al Romaniei, deputatul Victor Ponta, isi va lansa, duminica, noul proiect politic Pro Romania, alaturi de Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin.

VIDEO Victor Ponta isi lanseaza, duminica dupa-amiaza, partidul: E nevoie de o gandire pe termen lung in aceasta mlastina care ne conduce acum

Fostul premier al Romaniei, deputatul Victor Ponta, isi va lansa, duminica, noul proiect politic Pro Romania, alaturi de Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin.

Victor Ponta si-a lansat noul partid: Nu vreau sa rup PSD. Am primit foarte multe oferte de la Dragnea. Pot sa-mi dau doctoratul in cei cu mustata care mint

Fostul premier Victor Ponta a lansat azi, alaturi de Daniel Constantin si de Sorin Cimpeanu, partidul Pro Romania. Partidul fusese lansat de Daniel Constantin inca din primavara, insa doar la stadiul de proiect politic. Ponta sustine ca nu vrea sa rupa PSD, nu vrea sa intre la guvernare, insa l-a criticat dur pe Liviu Dragnea, despre care spune ca a confiscat PSD in interes personal.

Ponta a lansat noul partid: Nu rup PSD, nu candidez la prezidentiale. Am primit multe oferte de la Daddy. Pot sa-mi dau doctoratul in cei cu mustata care mint

Fostul premier Victor Ponta a lansat azi, alaturi de Daniel Constantin si de Sorin Cimpeanu, un partid social-liberal: Pro Romania. Partidul fusese lansat de Daniel Constantin inca din primavara, insa doar la stadiul de proiect politic. Ponta sustine ca nu vrea sa rupa PSD, nu vrea sa intre la guvernare, insa l-a criticat dur pe Liviu Dragnea, despre care spune ca a confiscat PSD in interes personal.

Victor Ponta lanseaza un nou proiect politic, alaturi de Sorin Campeanu si de Daniel Constantin, fondatorul Partidului Pro Romania

Fostul lider PSD Victor Ponta anunta duminica un nou proiect politic alaturi de Sorin Campeanu si de Daniel Constantin, fondator al partidului Pro Romania, la al carui sediu este programata de altfel si conferinta de prea. Ponta afirma ca este.

Ponta ia in ras scuzele lui Dragnea: Am incercat sa aflu daca ne-au pus serviciile, Kovesi, Soros, Iohannis sa facem Pro Romania. Nu! / Am primit oferte de la Dragnea si am incredere in ele cum aveti si dumneavoastra (VIDEO)

Victor Ponta a lansat duminica, alaturi de Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin, Pro Romania, o miscare altfel. Partidul fusese lansat de Daniel Constantin inca din primavara,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )