Libnet.ro
UNICEF

17:15

Victor Ponta si Titi Aur, echipaj inscris in Raliul Delta Dunarii

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta si Titi Aur, echipaj inscris in Raliul Delta Dunarii

Premierul Victor Ponta si multiplul campion de raliuri Constantin Titi Aur participa, incepand de vineri, la cea de-a XV-a editie a competitiei automobilistice Danube Delta Rally, etapa a Campionatului National de Raliuri, candidata in Cupa Europeana Auto din 2015 organizata de FIA, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Victor Ponta spera sa o convinga pe Ecaterina Andronescu sa nu plece europarlamentar: Cred ca Victor Negrescu se va imbata in seara asta

Presedintele social-democrat Victor Ponta spera sa o convinga pe Ecaterina Andronescu sa nu plece europarlamentar. Ponta a declarat, joi, la CExN, ca Victor Negrescu, pozitia 17 pe listele aliantei PSD-UNPR-PC,.

Victor Ponta: As prefera sa raman premier pana in 2016, dar daca trebuie sa candidez, candidez cu placere (VIDEO)

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, la inceputul sedinte CExN al PSD ca ar dori sa ramana premier pana in anul 2016, insa daca trebuie sa candideze, o va face cu placere. Ponta le-a spus.

Victor Ponta: PSD are liber la aliante in teritoriu, pentru a-si face majoritati; Antonescu a omorat USL

Presedintele PSD Victor Ponta a precizat, joi, ca social-democratii din teritoriu vor incerca sa-si faca propriile majoritati, in conditiile in care Crin Antonescu a aratat ca aliantele dintre PNL si PSD in teritoriu nu vor mai fi pastrate, el.

VIDEO Victor Ponta: Ecaterina Andronescu renunta la mandatul de europarlamentar si ramane senator, presedinte al Comisiei pentru educatie. Inca nu ne putem dispensa de ea

Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat joi ca Ecaterina Andronescu va renunta la mandatul de europarlamentar, pe care l-a castigat in urma alegerilor de duminica, pentru a ramane, in continuare, senator si presedinte al Comisiei pentru educatie din Senat, transmite Mediafax.

Ce spune Victor Ponta despre fuziunea dintre PDL si PNL

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca alianta dintre partidele de dreapta PDL si PNL este un lucru pozitiv deoarece in acest fel Traian Basescu va fi obligat sa se pensioneze mai devreme.

Victor Ponta: in 2009 am votat in primul tur cu Crin Antonescu. El era atunci purtatorul de cuvant al candidatului PSD Mircea Geoana

Declaratie surprinzatoare a premierului Victor Ponta, referitoare la modul in care a votat la precedentele alegeri prezidentiale. in 1990 am votat la prezidentiale cu Ion Ratiu, care nu a castigat, in 1992.

Victor Ponta s-a sucit la Bruxelles: Acesta a anuntat sustinerea dreptei la sefia Comisiei Europene (VIDEO)

Pe modelul din tara, premierul Victor Ponta o comite acum si in Parlamentul European. Dupa ce a anuntat ca-l va sustine pe Martin Schulz la sefia Comisiei Europene, acum prim ministrul face o intoarcere la 180.

Blaga: Victor Ponta candideaza si va avea mari surprize

Vasile Blaga, a declarat, marti seara, comentand faptul ca presedintele PSD, Victor Ponta, le-a urat liderilor PDL, PNL si FC sa nu rateze cumva unificarea dreptei ca ar fi pacat, ca premierul isi face deja griji in legatura cu discutiile dintre PDL si PNL.

Victor Ponta a ajuns la Bruxelles: Acesta va participa la intalnirea sefilor de stat si Guvern PES

Premierul roman Victor Ponta a ajuns marti la Bruxelles, urmand sa participe la intalnirea sefilor de stat si a premierilor membri ai PartiduluiSocialistilor Europeni, in vederea pregatirii reuniunii.

Victor Ponta, despre USL: L-a omorat Antonescu de tot, l-a sufocat (VIDEO)

PremierulVictor Ponta a afirmat, joi, ca Uniunea Social Liberala nu mai exista, ea fiind ucisa de CrinAntonescu. Fiind intrebat daca USL mai exista, primul ministru a spus ca uniunea a fost ucisa de p.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )