Libnet.ro
UNICEF

29 Mai.

Victoria lui Trump ar putea insemna sfarsitul austeritatii globale. Cum se va simti in toata lumea planul lui economic de mii de miliarde de dolari

Hotnews Hotnews,
 Victoria lui Trump ar putea insemna sfarsitul austeritatii globale. Cum se va simti in toata lumea planul lui economic de mii de miliarde de dolari

Daca Trump se tine de promisiunea ca va trata economia SUA cu o injectie inflationista printr-un pachet de taieri de taxe si cheltuieli cu infrastructura de mai multe mii de miliarde de dolari, impactul va fi simtit si departe de granitele americane. continuă pe Hotnews

S and P a confirmat ratingul SUA dupa victoria lui Trump

Agentia de evaluare financiara Standard and Poor 's a confirmat, miercuri, ratingurile din categoria investment grade AA+/A-1+ cu perspectiva stabila atribuite SUA la o zi dupa victoria candidatului republican Donald Trump la alegerile prezidentiale, transmite Reuters.

Bursele asiatice si-au revenit dupa socul provocat de victoria lui Trump

Bursele asiatice inregistrau astazi cresteri semnificative iar dolarul american s-a intarit, o revenire remarcabila dupa socul provocat de victoria candidatului republican Donald Trump la alegerile prezidentiale din SUA, transmite Reuters.

VIDEO. Barack Obama, in primul mesaj dupa victoria lui Trump, lanseaza un apel pentru unificarea societatii americane

Presedintele Barack Obama l-a felicitat pe Donald Trump pentru victoria in scrutinul prezidential, in primul lui mesaj de dupa anuntarea oficiala a rezultatului alegerilor din SUA.

Ministrul german al Justitiei: Lumea va deveni un pic mai nebuna dupa victoria lui Trump

Ministrul Justitiei din Germania, Heiko Maas, a sustinut miercuri, intr-o postare pe Twitter, ca lumea va deveni un pic mai nebuna dupa victoria lui Donald Trump in alegerile prezidentiale din Statele Unite.

George R.R. Martin, despre victoria lui Trump: Winter is coming. I told you so!

Winter is coming. I told you so! Iarna se apropie. V-am spus eu!) - asa a comentat scriitorul George R. Martin alegerea lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor.

Ce rol au avut Facebook si Twitter in victoria lui Trump

Retelele sociale Facebook si Twitter au fost de curand subiectul unor discutii foarte interesante. Donald Trump a fost ales presedinte al Statelor Unite ale Americii, iar acum, multi dintre sustinatorii lui Hillary Clinton sustin ca Facebook si Twitterau jucat un rol foarte important. Dupa cum scrie publicatia Bloomberg, nu mai putin de 44% dintre adultii [].

Doamna Presedinte. Gafa de proportii a unei celebre reviste americane, pe care victoria lui Trump a prins-o pe picior gresit (FOTO)

Gafa de proportii din partea unei celebre reviste din SUA. Newsweek s-a grabit sa anticipeze victoria candidatei democrate la alegerile prezidentiale si a tiparit in avans 125. 000 de exemplare avand.

Cautarile Google despre scoaterea unui presedinte din functie au explodat dupa victoria lui Trump

Este fascinant cate poti afla despre o societate in functie de cautarile pe Google. Dupa ce au primit ieri vestea ca Trump le va conduce tara in urmatorii patru ani, americanii au apelat la gigantul motor de cautare pentru a cauta o portita de scapare. America era considerata tara tuturor posibilitatilor, dar rezidentii nu o [].

Bursele europene, in declin dupa victoria lui Trump

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa s-au mai redresat ieri, in a doua parte a zilei, dupa ce in primele ore consemnasera scaderi masive in urma victoriei surprinzatoare a lui Donald Trump in alegerile din SUA.

Victoria lui Trump a fost scrisa in stele. Harta sa astrala confirma acest aspect

Donald Trump, nascut pe data de 14 Iunie 1946, inJamaica, New York, la orele 10:54AM, are in mod evident o hartade putere. Este nascut insemnul zodiacal al Gemenilor, cu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 29 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )