Libnet.ro
UNICEF

22:45

Victoria Nuland: Anul acesta ne vom intensifica sprijinul pentru lupta anticoruptie din Europa Centrala, de Est si Balcani

România Liberă România Liberă,
Victoria Nuland: Anul acesta ne vom intensifica sprijinul pentru lupta anticoruptie din Europa Centrala, de Est si Balcani

Asistentul secretarului de stat american pentru afaceri europene si eurasiatice, Victoria Nuland, a declarat, joi, in fata senatului american, ca Statele Unite isi vor intensifica, anul acesta, sprijinul pentru lupta anticoruptie in tarile balcanice, central si est-europene. continuă pe România Liberă

Victoria Nuland: In viitor, SUA se vor concentra pe lupta impotriva coruptiei in Balcani, Europa Centrala si de Est

SUA se vor concentra pe lupta impotriva coruptiei in Europa Centrala si de Est si in Balcani, in stransa colaborare cu Uniunea Europeana, pentru a ajuta tarile din aceasta regiune sa aiba o guvernare curata, mass-media independenta si o societate civila puternica, afirma Victoria Nuland, asistentul secretarului de stat american pentru afaceri europene si eurasiatice. Victoria Nuland spune ca in unele tari din centrul, estul Europei si Balcani se observa o tendinta ingrijoratoare ca aspiratiile cetatenilor sa fie calcate in picioare in interesul oligarhilor corupti, care isi folosesc banii si influenta pentru a inabusi opozitia politica, pentru a cumpara politicieni si mass-media, pentru a slabi independenta justitiei si drepturile ONG-urilor.

Victoria Nuland: SUA se vor concentra pe lupta anticoruptie in Europa Centrala si de Est si in Balcani

SUAva colabora cu Uniunea Europeana pentru a se concentra fortele pe lupta impotriva coruptiei inEuropa Centrala, de Est si in Balcani, a anuntat Victoria Nuland, asistentul secretarului de stat.

Loredana Visa, V+O Communication: Mizam pe o crestere de 5-10% a veniturilor pentru anul acesta

Grupul V+O Communication Romania, care reuneste agentia de relatii publice V+O Communication si agentia Bakers Digital Communication, mizeaza pe o crestere de 5-10% a cifrei de afaceri anul acesta, fata de veniturile de 1,06 milioane de euro in 2013, a.

Antena 3 trece din nou Oceanul. Si anul acesta, jurnalistii postului sunt in elita mondiala a televiziunilor

Antena 3 trece din nou oceanul. Si anul acesta, jurnalistii postului sunt in elita mondiala a televiziunilor. Antena 3 este nominalizata pentru al doilea an consecutiv in finala premiilor pentru cele mai bune filme si.

Ceausescu ar castiga detasat alegerile prezidentiale de anul acesta. Tu cu cine ai vota?

Dictatorul Nicolae Ceausescu ar castiga detasat alegerile prezidentiale de anul acesta. Ceausescu ar obtine 66% dintre voturile romanilor, cu mult sub cifra cu care era obisnuit dictatorul in anii Epocii de.

Alcoa: Cererea mondiala de aluminiu va depasi productia anul acesta

Cererea mondiala de aluminiu va depasi productia anul acesta, estimeaza Alcoa Inc. , cel mai mare producator de profil din SUA, anticipand incheierea unei perioade cu excedent, care a durat aproape un deceniu.

Bratarile electronice, ceasurile inteligente si diversele obiecte computerizate isi vor gasi peste 19 milioane de clienti anul acesta - studiu

Categoria de produse denumita wearables, mini-computere la purtator stil smartwatch sau Google Glass ar putea ajunge sa-si gaseasca 110 milioane clienti pe an spre finalul deceniului, arata un studiu IDC. Suntem departe de acel moment insa, anul trecut vanzarile fiind de circa 6 milioane unitati cu estimari in jurul a 19 milioane pentru anul in curs. Totusi, un moment interesant va fi pe 15 aprilie cand Google pune in vanzare pentru o zi ochelarii Glass, putand sa se inscrie numai cei cu rezidenta in SUA,.

E oficial, al treilea joc Borderlands va aparea anul acesta

Zvonurile au fost asadar adevarate, chiar daca nu in totalitate, al treilea joc Borderlands va fi lansat in cursul acestui an, chiar daca vorbim doar de o continuare. Mai exact, noul titlu nu va fi Borderlands 3 ci o continuare a celui de-al doilea, un fel de update ceva mai complex care vine cu noi alemente ale povestii si cu o serie noua de caractere. Noul joc va fi disponibil pentru Play Station 3, Xbox 360 si pentru PC, momentan [].

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )