Libnet.ro
UNICEF

12:00

Victoria Syriza, posibil ghinion pentru bancile grecesti din Romania

Adevărul Adevărul,
Victoria Syriza, posibil ghinion pentru bancile grecesti din Romania

Rolul pe care bancile grecesti il joaca in sistemul bancar romanesc va fi tot mai mic, spune pentru Adevarul Financiar Doru Lionachescu, presedintele casei de investitii Capital Partners. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 13.00. De la victoria Syriza in Grecia la istoria anarhismului autohton

Valentin Nicolesc si Vlad Bratuleanu de la organizatia Pumn comenteaza impreuna cu Ioana Lupea consecintele victoriei Syriza in alegerile din Grecia. Dar acesta nu este singurul subiect al emisiunii: cei trei vor dezvaluie istoria anarhismului autohton. in ciuda opiniei generale si deloc intamplator, anarhismul nu inseamna haos, ci este o ideologie care fiunctioneaza, chiar in zilele noastre in unele comunitati, inclusiv din Romania.

Noi reguli pentru parcarea masinilor din Sectorul 4

Soferii care isi parcheaza masina pe un loc de parcare de resedinta al altei persoane, in sectorul patru, risca o amenda intre 200 si 400 de lei, dar si sa li se ridice masina, se arata intr-o hotarare adoptata, joi, de Consiliul local din sectorul patru .

Urmeaza sa avem un cadru legal cu adevarat aplicabil pentru impozitarea veniturilor din jocuri de noroc?

In urma repetatelor semnale venite din partea consultantilor fiscali si a organizatorilor de jocuri de noroc privind necesitatea unui sistem care sa permita impozitarea efectiva a veniturilor obtinute din acest tip de activitate, Guvernul a raspuns prin publicarea Ordonantei de urgenta nr. Actul normativ modifica in mod substantial sistemul de impozitare a veniturilor din jocuri de noroc.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )