Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victorie dramatica pentru CFR Cluj

Online Sport Online Sport,
Victorie dramatica pentru CFR Cluj

CFR Cluj s-a chinuit teribil in amicalul cu FC Hunedoara, pe care l-a castigat in ultima secunda cu 3-2. continuă pe Online Sport

Atentie, obiect fragil! CFR Cluj a transferat un bibelou

Juan Martinez, cel mai important jucator transferat de CFR Cluj in aceasta vara, are un background inspaimantator in ultimii doi ani, cand a fost macinat de numeroase accidentari.

CFR Cluj se revolta impotriva lui Piturca

Cu o zi inaintea meciului cu Andorra, conducerea clubului CFR Cluj il ataca pe Victor Piturca pentru modul in care a facut selectia.

CFR Cluj a stabilit preturile pentru meciurile din Liga Campionilor

Conducerea clubului CFR Cluj a stabilit sa scoata la vanzare pachete cu bilete pentru meciurile de pe teren propriu din Liga Campionilor.

CFR Cluj, vindecare turceasca.

Campioana Romaniei a incheiat un parteneriat cu o clinica din Turcia, locul in care vor fi tratate toate problemele medicale ale alb-visiniilor in urmatorii trei ani. Numeroasele accidentari suferite de jucatorii de la CFR Cluj in ultimii doi ani le-au dat multe batai de cap oficialilor din Gruia. Problemele lui Vasile Maftei, insa, i-au facut pe sefii CFR-ului sa se gandeasca serios la o eventuala colaborare cu o clinica din strainatate, iar ieri a fost oficializata intelegerea dintre .

CFR Cluj bate tot in amicale. Campionii au surclasat urmasa Corvinului Hunedoara

CFR Cluj a invins formatia FC Hunedoara din Liga a III-a cu scorul de 3-2 0-2), pe stadionul CUG din Cluj-Napoca, intr-un meci amical de fotbal.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )