Libnet.ro
UNICEF

05:00

Victorie pentru femeia care a salvat pensiile private ale romanilor din ghearele lui Dragnea

Adevărul Adevărul,
Victorie pentru femeia care a salvat pensiile private ale romanilor din ghearele lui Dragnea

Raluca Tintoiu, fosta sefa a NN Pensii, care a avertizat romanii in 2017 ca Guvernul condus din umbra de Liviu Dragnea vrea sa nationalizeze sistemul de pensii private, a castigat in instanta lupta cu statul, dupa ce Autoritatea de Supraveghere Financiara a amendat-o si a lasat-o fara functie. continuă pe Adevărul

Femeia care a slabit doar stand in picioare. Cum a fost posibil asa ceva

Dietele au devenit tot mai mult un trend, in special cand esti persoana publica. Sunt multe regimuri de slabit cu nume ciudate la prima vedere, cum ar fi dieta Scardale, cu care femeile ce si-au propus sa slabeasca rapid si fara prea multe eforturi, s-au familiarizat deja. Femeia care a slabit doar stand in picioare .

Italia: Calatorii interzise pentru cei care nu se vaccineaza anti-Covid

Toti italienii care se vor vaccina anti-Covid vor fi inregistrati si vor avea permise care ar putea fi necesare pentru calatorii atat in tara, cat si peste hotare. Mai mult, calatoriile le-ar putea fi.

Digi24: Calatorii interzise in Italia pentru cei care nu se vaccineaza anti-Covid

Toti italienii care se vor vaccina anti-Covid vor fi inregistrati si vor avea permise care ar putea fi necesare pentru calatorii atat in tara, cat si peste hotare.

Calatorii interzise in Italia pentru cei care nu se vaccineaza anti-Covid

Toti italienii care se vor vaccina anti-Covid vor fi inregistrati si vor avea permise care ar putea fi necesare pentru calatorii atat in tara, cat si peste hotare, conform Digi24.

Cat de mare este riscul de contaminare cu coronavirus pentru cei care isi petrec minivacanta la munte. Octavian Jurma: Ne infectam daca stam mai mult de 10 minute in proximitate, indiferent daca e in aer liber sau in spatiu inchis (VIDEO)

Cercetatorul si medicul Octavian Jurma a explicat luni seara, in direct pe B1 TV, care este principalul context in care se poate produce infectare cu coronavirus in cazul celor care vor sa petreaca niste zile la.

Klaus Iohannis, mesaj pentru romanii care au plecat in minivacanta de 1 Decembrie: Sa respecte masurile si sa evite aglomerarile

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut romanilor care au plecat inminivacanta de 1 Decembriesa faca totul posibil si sa respecte masurile de evitare a infectiei cu coronavirus, pentru ca nimeni nu.

Veste buna pentru cei care se ambitioneaza sa foloseasca Windows 7: ce se intampla cu Chrome

Intr-o maniera surprinzatoare, Google a revenit asupra unei decizii care vizeaza suportul pentru Windows 7. Momentan, vei putea folosi Chrome fara probleme. De ceva timp, Microsoft a incetat.

IONEL DANCA: Sporul pentru personalul care ingrijeste pacienti COVID-19 - majorat pana la 85%

Sporul pentru personalul medical si auxiliar care ingrijeste pacientii cu COVID-19 a fost majorat, prin OUG si hotarare de guvern, pana la 85% din salariul de baza, a declarat, astazi, seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, intr-un briefing de presa.

Guvern: Sporul pentru personalul care ingrijeste pacienti cu Covid-19 majorat la 75-85%

Sporul pentru personalul medical si auxiliar care ingrijeste pacientii cu COVID-19 a fost majorat, prin OUG si hotarare de guvern, pana la 85% din salariul de baza, a declarat, sambata, seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, potrivit Agerpres.

Ionel Danca: Guvernul a majorat pana la 85% din salariul de baza sporul pentru personalul care ingrijeste pacienti COVID-19 (VIDEO)

Ionel Danca, seful Cancelariei premierului, a anuntat, sambata dimineata, ca sporul pentru personalul medical si auxiliar care ingrijeste pacientii cu coronavirus a fost majorat, prin Ordonanta de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )