Libnet.ro
UNICEF

12:30

VICTORIE pentru Simona Halep, la Cincinnati. Romanca s-a CALIFICAT in sferturile de finala

România Liberă România Liberă,
VICTORIE pentru Simona Halep, la Cincinnati. Romanca s-a CALIFICAT in sferturile de finala

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, vineri, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2, pe sportiva germana Andrea Petkovic, locul 17 WTA si cap de serie numarul 15. Astfel, sportiva romanca s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati . continuă pe România Liberă

Obiective indraznete pentru Simona Halep la Cincinnati. Romanca poate realiza doua performante uriase

Pentru Simona Halep, participarea la turneul de la Cincinnati, care e programat in aceasta saptamana, e in acum incerta.

Simona Halep la Cincinnati. Romanca a invins-o pe Andrea Petkovici si s-a calificat in sferturi

Simona Halep a reusit, vineri dimineata, sa o invinga pe germanca Andrea Petkovici, 4-6, 6-4, 6-2, calificandu-se in sferturile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati.

Veste EXCELENTA pentru Simona Halep. Cate pozitii ar putea urca in clasamentul WTA

Simona Halep a ocupat ultima data locul 2 WTA la 11 mai.

Simona Halep la Cincinnati: adversara de cosmar pentru jucatoarea din Romania in turul II. N-a batut-o niciodata

Dupa ce a ajuns pana in finala turneului de la Toronto, Simona Halep isi va incepe, miercuri, parcursul in Western Southern Open cu un meci destul de greu.

Veste incredibila pentru Simona Halep. Nu spera la asta

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, cap de serie numarul 2 si locul 2 WTA, s-a retras de la turneul de la Cincinnati SUA), deoarece nu este refacuta complet in urma accidentarii la piciorul drept, a .

Lovitura pentru Simona Halep. Ce cred expertii WTA despre parcursul pe care ea il va avea la Cincinnati

Simona Halep a avut evolutii bune la Toronto, chiar daca in finala a fost nevoita sa abandoneze in setul decisiv, din cauza unor probleme medicale.

Simona Halep s-a califcat in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat vineri in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati, scrie Mediafax. Jucatoarea romanca a a invins-o in optimi pe nemtoaica Andrea.

Turneul de la Cincinnati: Simona Halep s-a calificat in optimile de finala

Simona Halep, numarul 3 WTA, s-a calificat in optimile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati SUA). Romanca a invins-o pe Kristina Mladenovic Franta), intr-o partida din turul II al competitiei,.

Turneul de la Cincinnati: Simona Halep s-a calificat in optimile de finala. A trebuit sa fiu foarte concentrata si sa joc foarte bine. Am incercat sa lovesc fiecare minge si sa nu cedez

Simona Halep, numarul 3 WTA, s-a calificat in optimile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati SUA). Romanca a invins-o pe Kristina Mladenovic Franta), intr-o partida din turul II al competitiei,.

VIDEO. Simona Halep, SURPRIZA pentru fanii prezenti la turneul de la Cincinnati

Simona Halep a oferit inghetata, a facut fotografii si a acordat autografe, in cadrul unei actiuni promotionale, organizate la Cincinnati, la initiativa organizatorilor competitiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )