Libnet.ro
UNICEF

08:30

Victorie pentru Simona Halep in primul tur la Cincinnati

Online Sport Online Sport,
Victorie pentru Simona Halep in primul tur la Cincinnati

Jucatoarea Simona Halep a debutat cu dreptul in puternicul turneu american de la Cincinnati, dotat cu premii totale in valoare de 2. 36 milioane de dolari. continuă pe Online Sport

Simona Halep, calificata in turul doi la Cincinnati. Cirstea joaca in aceasta seara.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 25 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi al turneului din categoria Premier 5 de la Cincinnati SUA), cu premii in valoare totala de 2. 000 de dolari, potrivit Mediafax. Halep a invins-o, in runda inaugurala, cu scorul de 6-7 5/7), 6-1, 6-2, dupa o ora si 50 de minute, pe Su-Wei Hsieh Taiwan), pozitia 42 in ierarhia mondiala. In turul doi, Simona Halep o va intalni pe Marion Bartoli Franta), cap de serie numarul 8 si locul 7 WTA, care a avut .

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Cincinnati

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 25 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi al turneului din categoria Premier 5 de la Cincinnati SUA), cu premii in valoare totala de 2. 000 de dolari. Halep a invins-o,.

Liga 1: Victorie pentru Ceahlaul Piatra Neamt, in partida cu Pandurii Targu Jiu, scor 1-0

Formatia Ceahlaul Piatra Neamt a castigat, duminica seara, partida disputata pe teren propriu in compania echipei Pandurii Targu Jiu, scor 1-0, intr-un meci contand pentru etapa a IV-a a Ligii 1. Unicul g.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )