Libnet.ro
UNICEF

13:15

VIDEO 90saizeci90: Totul despre acnee, una din problemele adolescentilor.

România Liberă România Liberă,
VIDEO 90saizeci90: Totul despre acnee, una din problemele adolescentilor.

Conferentiar dr. Catalin Popescu discuta despre problema care le da adolescentilor mari batai de cap, acneea. Cum trebui procedat si ce solutii se gasesc impotriva acesteia aflati in cadrul acestei emisiuni. Emisiune este prezentata de Alexandra Jeles si se difuzeaza joia intre orele 13. 00 pe radiolynx. ro si romanialibera. ro. Pentru editiile precedente click aici. continuă pe România Liberă

Ajuta sexul la disparitia cosurilor? Afla care sunt principalele mituri despre acnee.

Acneea apare din cauza schimbarilor hormonale care au loc la varsta pubertatii si afecteaza 80% dintre adolescenti. Acneea nu este o boala, ci o stare obisnuita a adolescentei, care la unii se manifesta mai si la altii trece neobservata. In ambele cazuri, este bine ca tinerii sa acorde o atentie mai mare igienei pielii folosind geluri si sapunuri speciale si sa evite stoarcerea cosurilor pentru a nu ramane cu cicatrici, spune dr. Florentina Zaharia, medic dermatolog. In randul tinerilor, .

Poarta spre lumea milionarilor. Femeia care stie totul despre averea celor mai bogati romani

High-net-worth individuals sau, pe romaneste, oamenii cu bani reprezinta acea categorie de clienti despre care marile banci ale lumii vorbesc rar si care in Romania poate parea usor exotica. Nu.

VIDEO Sami Khedira, despre meciul de astazi cu Borussia Dortmund

Meciul din aceasta seara dintre Borussia Dortmund si Real Madrid 21:45) a fost prefatat de Sami Khedira intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru bwin. Mijlocasul lui Real Madrid vorbeste, printre altele, despre atmosfera de pe Westfalenstadion, dar si despre evolutiile recente ale compatriotului sau, Mesut Ozil.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )