Libnet.ro
UNICEF

15:01

VIDEO Analiza alegerilor din Moldova, cu Oana Popescu, expert in politica internationala, la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
VIDEO Analiza alegerilor din Moldova, cu Oana Popescu, expert in politica internationala, la Adevarul Live

Oana Popescu, analist de politica internationala si colaborator Foreign PolicyRomania, Dan Nicu, analist politic specializat pe spatiul ex-sovietic, si Elena Dumitru, corespondent Adevarul la Chisinau, au comentat la cald alegerile din Republica Moldova si viitorul acestei tari. continuă pe Adevărul

VIDEO Adevarul Live: Analiza alegerilor din Moldova, cu Oana Popescu, expert pe politica internationala

Oana Popescu, analist de politica internationala si colaborator Foreign PolicyRomania, Cristian Unteanu, corespondent Adevarul la Bruxelles, si Elena Dumitru, corespondent Adevarul la Chisinau, comenteaza la cald alegerile din Republica Moldova si viitorul acestei tari.

VIDEO. Klaus Iohannis: R. Moldova este foarte importanta pentru Romania. Promit ca vom proteja integritatea teritoriala si interesele economice ale R. Moldova

Klaus Iohannis: Romania cu siguranta are o datorie de necontestat fata de Republica Moldova: constituirea unui spatiu comun de democratie, prosperitate si stabilitate. Iar unul din obiectivele prrincipale de politica externa a Romaniei este sustinerea cu orice pret a parcursului european al R. Moldova.

Partidul Comunistilor din R.Moldova: Este inadmisibil ca Iohannis sa se amestece in procesul electoral din Moldova

Partidul Comunistilor din Republica Moldova PCRM) si-a exprimat ingrijorarea fata de vizita pe care a efectuat-o la Chisinau Klaus Iohannis, apreciind ca este inadmisibil ca un reprezentant al puterii dintr-o tara vecina sa se amestece in procesul electoral din Moldova, scrie Mediafax.

Rinbw asociaza clipuri video contactelor favorite din agenda [VIDEO]

Daca v-ati plictisit de imaginile statice aferente contactelor voastre din agenda, cu Rinbw le puteti asocia acestora niste clipuri video de 5 secunde. Pornind probabil de la ideea ca nu prea va folositi puterea de procesare semnificativa a noilor voastre smartphone-uri, un dezvoltator de aplicatii s-a decis sa va ofere posibilitatea sa vedeti clipuri video pentru fiecare contact din agenda voastra. Noua aplicatie poarta numele de Rinbw si poate fi descarcata gratuit din Apple App Store. Aceasta functioneaza ca un [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )