Libnet.ro
UNICEF

21:45

VIDEO. Antonescu: Sunt alarmat de declaratiile lui Ponta, e posibila ruperea USL.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Antonescu: Sunt alarmat de declaratiile lui Ponta, e posibila ruperea USL.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca este alarmat de declaratiile mincinoase ale liderului PSD, Victor Ponta, iar daca acestea continua este posibila ruperea USL. Pe mine nu ma mai intereseaza impacari, nu ma mai intereseaza prietenii, cand se ajunge la asa ceva nu ne mai putem pune asemenea probleme. Pe mine ma intereseaza insa sa salvam decenta. Pentru ca daca lucrurile capata aspecte patologice, cu 12 oameni care erau. deja te sperii. Vreau insa sa fim decenti, a declarat Crin . continuă pe România Liberă

Antonescu: Sunt alarmat de declaratiile lui Ponta, e posibila ruperea USL.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca este alarmat de declaratiile mincinoase ale liderului PSD, Victor Ponta, iar daca acestea continua este posibila ruperea USL. Nu ma intereseaza impacari si prietenii, ma intereseaza sa salvam decenta, lucrurile capata aspecte patologice, a declarat Crin Antonescu. Intrebat de jurnalisti daca in acest context este posibila ruperea USL din 2014, liderul PNL a confirmat Daca genul acesta de lucruri continua, ma tem ca da. Cata vreme suntem in .

VIDEO. Crin Antonescu: Nu-i permit lui Ponta sa ma faca mincinos. ...

Antonescu: Am discutat despre posibilitatea care ne este vehiculata din ce in ce mai intesnb ca se pot construi majoritati in jurul PSD, ipoteza pentru care trebuie sa fim pregatiti. USL-ul se afla intr-o situatie grea. // Deciziile nu se iau pe senzatii. Nu ne gandim sa parasim Guvernul. Citeste si: Ponta: Antonescu si-a mintit colegii privind legea amnistiei. De Codul Penal nu am stiut nimic Anumite decitii ale PSD-ului ne-au dat sentimentul ca incearca sa forteze .

Crin Antonescu: Nu-i permit lui Ponta sa ma faca mincinos. ...

Antonescu: Am discutat despre posibilitatea care ne este vehiculata din ce in ce mai intesnb ca se pot construi majoritati in jurul PSD, ipoteza pentru care trebuie sa fim pregatiti. USL-ul se afla intr-o situatie grea. Deciziile nu se iau pe senzatii. Nu ne gandim sa parasim Guvernul. Citeste si: Ponta: Antonescu si-a mintit colegii privind legea amnistiei. De Codul Penal nu am stiut nimic Anumite decitii ale PSD-ului ne-au dat sentimentul ca incearca sa forteze nisste htarari pe carre nu .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )