Libnet.ro
UNICEF

13:45

VIDEO Associated Press: Dracula renascut, Cezar imbina elemente pop si de opera la Eurovision 2013

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Associated Press: Dracula renascut, Cezar imbina elemente pop si de opera la Eurovision 2013

Dracula renascut cu un beat techno si efecte pirotehnice, Cezar Ouatu, un contratenor faimos pentru productiile sale de opera, va imbina elemente pop si de opera in piesa It's My Life la concursul muzical Eurovision 2013, a carui finala se desfasoara sambata seara, la Malmo, scrie agentia Associated Press intr-o trecere in revista a interpretarilor notabile de anul acesta, citata de Agerpres. Rezultatul: un barbat cu o voce puternica intr-un spectacol bizar. Radio suedez: La Eurovision, Danemarca este favorita, insa Romania este cea mai spectaculoasa. continuă pe Hotnews

VIDEO Associated Press: Dracula renascut, Cezar imbina elemente pop si de opera la Eurovision 2013

Dracula renascut cu un beat techno si efecte pirotehnice, Cezar Ouatu, un contratenor faimos pentru productiile sale de opera, va imbina elemente pop si de opera in piesa It's My Life la concursul muzical Eurovision 2013, a carui finala se desfasoara sambata seara, la Malmo, scrie agentia Associated Press intr-o trecere in revista a interpretarilor notabile de anul acesta, citata de Agerpres. Rezultatul: un barbat cu o voce puternica intr-un spectacol bizar. Radio suedez: La Eurovision, Danemarca este favorita, insa Romania este cea mai spectaculoasa.

Barack Obama justifica masura de verificare a registrelor telefonice ale agentiei Associated Press

Presedintele SUA, Barack Obama, a justificat actiunea procurorilor de solicitare a registrelor apelurilor telefonice ale agentiei Associated Press, explicand ca unele scurgeri de informatii secrete in presa puteau pune in pericol vietile oamenilor, relateaza AFP.

Associated Press acuza guvernul SUA de interceptari ilegale ale jurnalistilor

Cea mai mare agentie de stiri din SUA, Associated Press AP), a acuzat guvernul de la Washington de amestec in activitatea de colectare a informatiilor, ministerul de Justitie primind in secret inregistrarile convorbirilor telefonice ale jurnalistilor agentiei in aprilie-mai anul trecut.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )