Libnet.ro
UNICEF

22:46

VIDEO Australian Open: Roger Federer, in finala - Va lupta pentru titlul cu numarul 20 de Grand Slam cu Marin Cilic

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Australian Open: Roger Federer, in finala - Va lupta pentru titlul cu numarul 20 de Grand Slam cu Marin Cilic

Roger Federer va lupta, duminica, pentru titlul de Grand Slam cu numarul 20 din cariera, elvetianul obtinand calificarea in finala de la Australian Open dupa un meci de o ora si doua minute cu Hyeon Chung la 6-1 si 5-2 pentru Maestru, Chung a abandonat). Federer vs Cilic este de fapt o reeditare a ultimului act de la Wimbledonul din 2017. continuă pe Hotnews

Australian Open: Roger Federer, in finala - Va lupta pentru titlul cu numarul 20 de Grand Slam cu Marin Cilic

Roger Federer va lupta, duminica, pentru titlul de Grand Slam cu numarul 20 din cariera, elvetianul obtinand calificarea in finala de la Australian Open dupa un meci de o ora si doua minute cu Hyeon Chung la 6-1 si 5-2 pentru Maestru, Chung a abandonat). Federer vs Cilic este de fapt o reeditare a ultimului act de la Wimbledonul din 2017. Se actualizeaza.

VIDEO Australian Open: Caroline Wozniacki, in finala competitiei de la Melbourne

Caroline Wozniacki 2 WTA) a obtinut in premiera calificarea in ultimul act al turneului de la Australian Open, dupa ce a trecut in doua seturi de belgianca Elise Mertens locul 37 WTA), 6-3, 7-6 2).

VIDEO Australian Open: Magia continua - Federer, in semifinale la Melbourne

14 semifinale la Antipozi in ultimii 15 ani. Suna ireal, nu? Este parcursul lui Roger Federer la Melbourne, jucator care a intampinat dificultati in meciul cu Tomas Berdych doar in primul set unul in care a revenit de la 2-5). Mister Perfect a facut pasul in semifinalele primului Grand Slam al anului, dupa o partida de doua ore si 14 minute 7-61), 6-3, 6-4). La cotitura il asteapta Hyeon Chung 21 de ani), intr-un adevarat duel al generatiilor.

VIDEO Australian Open: Maratonista Caroline Wozniacki, in semifinale la Melbourne

Favorita numarul doi, Caroline Wozniacki a impresionat inca o data la capitolul rezistenta fizica, daneza obligand-o pe adversara sa muncesca dublu pentru a castiga fiecare punct. Carla Suarez Navarro locul 39 WTA) a impresionat la impresia artistica in special cu backhand-ul executat cu o singura mana), in timp ce numarul doi mondial a adunat punctele de pe tabela precum o furnicuta. Caro merge in semifinalele de la Australian Open, dupa o victorie in trei seturi: 6-0, 6-73), 6-2.

VIDEO Australian Open: Final de drum pentru Rafael Nadal - Ibericul a abandonat in setul al cincilea al meciului cu Marin Cilic

Cu vizibile probleme fizice coapsa si sold) incepand de la finalul setului al patrulea, Rafael Nadal nu a mai putut continua meciul cu Marin Cilic, liderul mondial abandonand la inceputul decisivului. Croatul profita si se califica in semifinalele de la Australian Open, iar in urmatorul meci il va intalni pe surprinzatorul Kyle Edmund.

VIDEO Australian Open: Elina Svitolina, invinsa in sferturi de Elise Mertens

Cap de serie numarul patru, Elina Svitolina a parasit Australian Open in sferturi, sportiva din Ucraina fiind invinsa categoric, scor 6-4, 6-0, de Elise Mertens Belgia, locul 37 WTA).

Record de lovituri castigatoare pentru Halep

Simona Halep a avut cifre interesante in meciul cu Angelique Kerber din semifinalele Australian Open.

VIDEO Roger Federer vorbeste despre finala dintre Halep si Wozniacki: Sunt ca niste pisici cu multe vieti. Ma voi uita cu interes

Simona Halep si Caroline Wozniacki vor lupta sambata dimineata, de la 10. 30, in finala Australian Open, iar duminica va avea loc finala dintre Roger Federer si Marin Cilic.

Roger Federer vorbeste despre finala dintre Halep si Wozniacki: Sunt ca niste pisici cu multe vieti. Ma voi uita cu interes

Simona Halep si Caroline Wozniacki vor lupta sambata dimineata, de la 10. 30, in finala Australian Open, iar duminica va avea loc finala dintre Roger Federer si Marin Cilic.

HALEP - WOZNIACKI LIVE. Roger Federer, comentariu-surpriza despre finala Australian Open

Va fi o premiera pentru oricare dintre ele, oricine va castiga. Mi-ar placea sa fiu in pozitia de a lupta pentru primul trofeu de Mare Slem. Trebuie ca fiecare sa creada in ea, au.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )