Libnet.ro
UNICEF

06:45

VIDEO Bacalaureat 2016. Absolventii, multumiti ca subiectele au fost abordabile. Profesor: Probabil in Olt vom avea 85-90% promovabilitate la Romana

Adevărul Adevărul,
VIDEO Bacalaureat 2016. Absolventii, multumiti ca subiectele au fost abordabile. Profesor: Probabil in Olt vom avea 85-90% promovabilitate la Romana

Bacalaureat 2016. Subiecte si pentru pasionatii de lectura, dar si pentru cei care considera literatura un moft s-au primit astazi la proba scrisa la limba si literatura romana, la examenul de Bac 2016, profesorii considerand, la randul lor, ca pentru un elev silitor o nota peste 8,50 era usor de obtinut. continuă pe Adevărul

Bacalaureat 2016. Absolventii de liceu sustin proba scrisa la limba romana din cadrul examenului de bacalaureat

Bacalaureat 2016. Absolventii de liceu sustin luni prima proba scrisa, cea la limba si literatura romana, din cadrului sesiunii iunie-iulie a examenului de bacalaureat. Bacalaureatul va continua marti,.

Bacalaureat 2016: Absolventii de liceu vor sustine luni proba scrisa la Limba si literatura romana

Emotii pentru absolventii claselor a XII-a care de maine intra in focurile probelor scrise la Bacalaureat. intai vor sustine examenul scris la Limba si literatura romana. Peste 137.

VIDEO Bacalaureat 2016. Subiectele la limba romana i-au pus in dificultate pe elevi

Probele scrise la Bacalaureat 2016 au inceput oficial cu cea la limba si literatura romana. La Bac 2016, in Buzau, s-au prezentat 2. 800 de elevi. Desi subiectele au fost usoare, unii dintre elevi se asteapta la rezultate modeste.

Bacalaureat 2016. Subiectele la Limba si Literatura Romana

Bacalaureat 2016. Absolventii de liceu sustin luni prima proba scrisa, cea la limba si literatura romana, din cadrului sesiunii iunie-iulie a examenului de bacalaureat. Antena 3. ro va prezinta.

BACALAUREAT 2016. Prima proba scrisa: LIMBA ROMANA. Vezi modele de subiecte

Absolventii claselor a XII-a sustin, de luni, examenul la Limba si literatura romana, primul din cadrul probelor scrise, la Bacalaureat.

BACALAUREAT 2016. Liceenii se pregatesc pentru prima proba scrisa: LIMBA ROMANA. Vezi modele de subiecte

Absolventii claselor a XII-a sustin, de luni, examenul la Limba si literatura romana, primul din cadrul probelor scrise, la Bacalaureat.

Bacalaureat 2016: Doi elevi din Mehedinti au fost eliminati pentru tentativa de copiere

In urma desfasurarii probei scrise de limba si literatura romana din cadrul examenului de bacalaureat national 2016, doi elevi din judetul Mehedinti au fost eliminati pentru tentativa de copiere.

Bacalaureat 2016. Candidatii spera la note peste 7: Nu a fost nici foarte greu, nici usor la Bac anul asta

Absolventii de liceu au sustinut luni prima proba scrisa, cea la limba si literatura romana, din cadrului sesiunii iunie-iulie a examenului de Bacalaureat. 732 de elevi sustin astazi examenul de Bacalaureat 2016 la Brasov, proba scrisa la limba si literatura romana. Subiectele la Bac 2016 sunt diferentiate intre profilul uman si cel real.

Bacalaureat 2016. Candidat iesit din examen: Am scris prima zi de razboi! Cu Gheorghidiul, parca asa il chema

Subiectele de la proba scrisa la Limba si Literatura Romana de la Bacalaureat 2016 le-au parut candidatilor din Prahova accesibile. Prin exceptie, unii dintre absolventii de liceu nu si-au mai amintit nici macar titlul corect al operelor studiate si nici al personajelor.

Bacalaureat 2016. Elevii de la Stefan cel Mare Suceava considera ca subiectele la au fost usoare si se asteapta la note mari

Bacalaureat 2016. Pentru elevii suceveni prima proba din cadrul examenului de bacalaureat nu a fost una grea. Acestia considera ca subiectele la Limba si Literatura Romana la Bac 2016 nu au fost foarte dificile si se asteapta la note destul de bune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )