Libnet.ro
UNICEF

19:15

VIDEO Bacalaureat 2016. Subiectele la limba romana i-au pus in dificultate pe elevi

Adevărul Adevărul,
VIDEO Bacalaureat 2016. Subiectele la limba romana i-au pus in dificultate pe elevi

Probele scrise la Bacalaureat 2016 au inceput oficial cu cea la limba si literatura romana. La Bac 2016, in Buzau, s-au prezentat 2. 800 de elevi. Desi subiectele au fost usoare, unii dintre elevi se asteapta la rezultate modeste. continuă pe Adevărul

Bacalaureat 2016. Subiectele la limba romana i-au pus in dificultate pe elevi

Probele scrise la Bacalaureat 2016 au inceput oficial cu cea la limba si literatura romana. La Bac 2016, in Buzau, s-au prezentat 2. 800 de elevi. Desi subiectele au fost usoare, unii dintre elevi se asteapta la rezultate modeste.

Bacalaureat 2016. Subiectele la limba romana i-au buimacit pe elevi: Ma astept sa iau nota 7

Probele scrise la Bacalaureat 2016 au inceput oficial cu cea la limba si literatura romana. La Bac 2016, in Ialomita, s-au prezentat peste 2. 000 de elevi. Desi subiectele au fost usoare, elevii se asteapta la note mici.

Bacalaureat 2016. Subiectele de la Limba si literatura romana li s-au parut de dificultate medie candidatilor braileni. A fost mai usor decat la simulare

Absolventii de liceu sustin luni, 4 iulie, proba scrisa la Limba si literatura romana din cadrul Bacalaureatului. La profilul Real, acestia au avut de prezentat tema si viziunea despre un roman interbelic si de realizat un text argumentativ despre rolul jocurilor pe calculator. La profilul Uman, s-a dat Citadela sfaramata a lui Horia Lovinescu si realizarea unui text despre rolul lecturii in dezvoltarea personala.

Bacalaureat 2016. Subiectele de la Limba si literatura romana. La profilul Real: Rolul jocurilor pe calculator in viata tinerilor (FOTO)

Absolventii de liceu au sustinut luni proba scrisa la Limba si Literatura Romana din examenul de Bacalaureat, iar subiectele sunt deja in spatiul public. La profilul Real, la Subiectul I, elevii au.

Bacalaureat 2016. Subiectele la Limba si Literatura Romana

Bacalaureat 2016. Absolventii de liceu sustin luni prima proba scrisa, cea la limba si literatura romana, din cadrului sesiunii iunie-iulie a examenului de bacalaureat. Antena 3. ro va prezinta.

Bacalaureat 2016 Subiectele primite la proba de limba romana

Subiectele primite de elevi la proba scrisa de Limba si Literatura Romana din cadrul examenului de Bacalaureat 2016: in cadrul profilului real, la primul subiect elevii au avut de rezolvat cerinte pornind de la un text la prima vedere, piesa de teatru Madona de Tudor Musatescu, transmite Mediafax. Intra in articol pentru a vedea subiectele.

Bacalaureat 2016. Subiectele la proba scrisa de la Limba si literatura romana

Absolventii de liceu sustin luni, 4 iulie, proba scrisa la Limba si literatura romana din cadrul Bacalaureatului. Accesul candidatilor in centrele de examen se face in intervalul 7. 30, iar proba va dura trei ore, din momentul in care s-a incheiat distribuirea subiectelor fotocopiate. Probele examenului de Bacalaureat se vor incheia vineri, 8 iulie, cu proba la alegere a profilului.

VIDEO Bacalaureat 2016. Absolventii, multumiti ca subiectele au fost abordabile. Profesor: Probabil in Olt vom avea 85-90% promovabilitate la Romana

Bacalaureat 2016. Subiecte si pentru pasionatii de lectura, dar si pentru cei care considera literatura un moft s-au primit astazi la proba scrisa la limba si literatura romana, la examenul de Bac 2016, profesorii considerand, la randul lor, ca pentru un elev silitor o nota peste 8,50 era usor de obtinut.

BAC 2016. Subiectele usoare la Romana ii fac pe profesori mai exigenti

Subiectele de la proba de Limba si Literatura Romana au fost de nivel mediu spre usor, dar tocmai asta ar putea creste pretentiile profesorilor care vor corecta lucrarile. Dascalii de specialitate sustin ca si sincopele la nivel de argumentare sau de exprimare ar putea sa le traga nota in jos elevilor.

Relatare de la Bacalaureat. Cum li s-au parut liceenilor subiectele la Limba Romana

Elevii Colegiului National Gheorghe Sincai din Baia Mare au iesit de la examen veseli si increzatori, dupa sustinerea primei probe scrise, la Limba Romana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )