Libnet.ro
UNICEF

21:30

Bacalaureat 2016. Candidat iesit din examen: Am scris prima zi de razboi! Cu Gheorghidiul, parca asa il chema

Adevărul Adevărul,
Bacalaureat 2016. Candidat iesit din examen: Am scris prima zi de razboi! Cu Gheorghidiul, parca asa il chema

Subiectele de la proba scrisa la Limba si Literatura Romana de la Bacalaureat 2016 le-au parut candidatilor din Prahova accesibile. Prin exceptie, unii dintre absolventii de liceu nu si-au mai amintit nici macar titlul corect al operelor studiate si nici al personajelor. continuă pe Adevărul

Bacalaureat 2016. Candidat, la iesirea din sala de examen: Ne-a picat Ion, deci iti dai seama ca n-am avut emotii. Iau peste 8, fara discutie!

Bac 2016. Peste 1. 400 de absolventi de liceu din judetul Salaj au sustinut luni, 4 iulie, prima proba a examenului de Bacalaureat 2016, cea la Limba si literatura romana.

BACALAUREAT 2016. Patru elevi din Iasi sustin probele scrise in limbajul Braille

Camelia Gavrila, inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean Iasi, a declarat, vineri, ca patru din cei 4. 887 absolventi de liceu care vor sustine incepand de luni probele.

Bacalaureat 2016. Primii candidati iesiti din examen la Mehedinti spun ca a fost usor: Ma asteptam sa pice poezie, dar m-am descurcat foarte bine

La Colegiul National Traian, un liceu de elita al judetului Mehedinti, primii elevi au inceput sa iasa de la prima proba a examenului de Bacalaureat 2016 putin dupa ora 11,30.

Bacalaureat 2016: Doi elevi din Mehedinti au fost eliminati pentru tentativa de copiere

In urma desfasurarii probei scrise de limba si literatura romana din cadrul examenului de bacalaureat national 2016, doi elevi din judetul Mehedinti au fost eliminati pentru tentativa de copiere.

Bacalaureat 2016. Absolventii de liceu sustin proba scrisa la limba romana din cadrul examenului de bacalaureat

Bacalaureat 2016. Absolventii de liceu sustin luni prima proba scrisa, cea la limba si literatura romana, din cadrului sesiunii iunie-iulie a examenului de bacalaureat. Bacalaureatul va continua marti,.

Bacalaureat 2016. Subiectele la Limba si Literatura Romana

Bacalaureat 2016. Absolventii de liceu sustin luni prima proba scrisa, cea la limba si literatura romana, din cadrului sesiunii iunie-iulie a examenului de bacalaureat. Antena 3. ro va prezinta.

Bacalaureat 2016. Harghita: Candidat eliminat de la Bacalaureat dupa ce a intrat cu telefonul mobil in sala de examen

Un candidat din Harghita la proba de limba si literatura romana a examenului de Bacalaureat a fost eliminat luni din examen dupa ce s-a descoperit ca intrase in sala cu telefonul mobil, chiar daca.

Bacalaureat 2016. Elev eliminat de la examen dupa ce a incercat sa copieze

Bacalaureat 2016. Probele scrise ale Bacalaureatului au debutat cu incidente in judetul Gorj. Un candidat care sustinea proba la Limba si literatura romana la centrul de la Colegiul Tehnic Nr. 2 din.

Bacalaureat 2016. Ce a scris un gamer la subiectul despre rolul jocurilor pe calculator, la proba scrisa la Romana, la Bac: Ne ajuta sa ne formam

Emotii mari pentru elevii de clasa a XII-a, care au sustinut luni prima proba a examenului de Bacalaureat 2016, la Limba si Literatura Romana. La unul din subiectele pentru profilul Real, elevii au avut de scris un text argumentativ despre rolul jocurilor pe calculator in viata tinerilor. Chiar daca multi elevi au scos in evidenta efecetele negative ale jocurilor, un gamer a scos in evidenta efectele pozitive.

Bacalaureat 2016. Romanul interbelic i-a pacalit pe multi candidati: Eu am scris Morometii. Actiunea e inainte de razboi

Prima proba scrisa la Examenul de Bacalaureat 2016 a avut loc astazi, 4 iulie, la limba romana. Desi subiectele pareau usoare, cel de-al treilea a creat confuzie in randul multor candidati. Foarte multi au ales Morometii, care nu este un roman interbelic, potrivit cerintei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )