Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO. Basescu: Descentralizarea este o crima administrativa.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Basescu: Descentralizarea este o crima administrativa.

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, ca descentralizarea este o crima administrativa. Romania va fi ravasita in interes electoral. Se da o lovitura functionarii institutiilor. Vor adopta noua Constitutie si Romania avea nevoie de reorganizare administrativa si simplificarea institutiilor. Pana acum doua luni vorbeau de reorganizare administiva, cand le-a trasnit prin cap sa faca in baronate cetatei inexpugnabile. Nu vreau sa fiu alarmist, dar avertizez public ca e o crima . continuă pe România Liberă

Basescu: Descentralizarea este o crima administrativa.

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, ca descentralizarea este o crima administrativa. Romania va fi ravasita in interes electoral. Se da o lovitura functionarii institutiilor. Vor adopta noua Constitutie si Romania avea nevoie de reorganizare administrativa si simplificarea institutiilor. Pana acum doua luni vorbeau de reorganizare administiva, cand le-a trasnit prin cap sa faca in baronate cetatei inexpugnabile. Nu vreau sa fiu alarmist, dar avertizez public ca e o crima .

LIVE TEXT Traian Basescu, despre Cazul Calarasi: E un joc politic al USL, nu s-a facut niciun trafic de influenta/ As vrea ca in familie sa mai adaugam macar pana la 500 hectar de teren/ Descentralizarea facuta de Guvern este o crima administrativa

Presedintele Traian Basescu este invitatul lui Robert Turcescu in emisiune Sub semnul intrebarii, difuzata miercuri seara, de la ora 21:30, de postul B1 TV. Emisiune in desfasurare.

Codrin Stefanescu: Descentralizarea este un fel de rupere de comunism

Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a declarat, marti, in emisiunea La Ordinea Zilei cu Dana Grecu, ca proiectul privind descentralizarea adoptata prin angajarea raspunderii reprezinta o.

VIDEO. Basescu despre presiunile din servicii asupra lui Ponta: Are un miez declaratia lui ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, ca declaratiile lui Crin Antonescu despre presiunile unor oameni influenti din servicii pentru ca Victor Ponta sa candideze la alegerile prezidentiale, au un miez de adevar. Daca Crin Antonescu se referea la George Maior este o infamie. Directorul SRI este de-o corectitudine ireprosabila. Dar, nu pot sa spun ca nu are un miez declaratia lui Crin Antonescu. El are ministri in CSAT, a spus Traian Basescu intr-o emisiune la B1 .

Basescu: Terenul este o afacere de familie cinstita. Mai vrem sa cumparam.

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, ca nu terenul pe care l-a cumparat fiica sa Ioana va fi baza unei afaceri de familie cinstita. Nu mi-as fi permis niciodata sa fac ilegalitati. Nu s-a facut trafic de influenta. Eu am vorbit cu ministrul Chitoiu la 40 de zile dupa ce se aprobase creditul, a spus Traian Basescu intr-o emisiune la B1 TV. Presedintele a precizat ca Radu Ghetea este un bancher de renume care a ajutat foarte mult tara in ultimii ani. Daca as fi stiu ca .

Basescu: Terenul este o afacere de familie cinstita. ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, ca nu terenul pe care l-a cumparat fiica sa Ioana va fi baza unei afaceri de familie cinstita. Nu mi-as fi permis niciodata sa fac ilegalitati. Nu s-a facut trafic de influenta. Eu am vorbit cu ministrul Chitoiu la 40 de zile dupa ce se aprobase creditul, a spus Traian Basescu intr-o emisiune la B1 TV. Presedintele a precizat ca Radu Ghetea este un bancher de renume care a ajutat foarte mult tara in ultimii ani. Daca as fi stiut ca .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )