Libnet.ro
UNICEF

16:15

VIDEO Bataie crunta intr-un bar din Suceava. Cinci barbati au atacat patronul si clientii si au devastat localul

Adevărul Adevărul,
VIDEO Bataie crunta intr-un bar din Suceava. Cinci barbati au atacat patronul si clientii si au devastat localul

Imagini teribile au fost suprinse de camerele de supraveghere instalate intr-un bar din judetul Suceava. Clientii au fost batuti de cinci indivizi care doreau sa se razbune pe patron. Barbatii au spart geamurile si au devastat cladirea. continuă pe Adevărul

Razbunare mafiota intr-un bar din Suceava

Un client al unui bar sucevean a fost victima unei razbunari mafiote. Patronul localului respectiv depusese o plangere impotriva sefului bandei, iar acesta din urma primise o condamnare de cinci ani. Clanul de.

Scandal cu impuscaturi intr-un bar din Bucuresti

Scandal cu impuscaturi intr-un bar din Capitala. Doi oameni au fost raniti in urma unui conflict spontan care a izbucnit in aceasta dimineata intr-un bar din Capital, ajungand in spital. S-ar fi tras un.

Un copil de trei ani si-a impuscat mortal fratele de un an, intr-o casa din statul american Ohio

Un copil in varsta de trei ani si-a impuscat mortal fratele de un an, intr-o casa din statul american Ohio, informeaza Washington Post. in casa din estul orasului Cleveland locuiau o mama si trei copii, a.

Doua persoane au ajuns la spital dupa un conflict intr-un restaurant din Capitala

Doua persoane au fost transportate la Spitalul Bagdasar Arseni, dupa ce au fost implicate, duminica dimineata, intr-un conflict pornit intr-un restaurant din Sectorul 4 din Capitala.

VIDEO Bataie in Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Baia Mare. A fost bataie intre doi frati pe motiv ca sotia unuia dintre ei era romanca

Scandal cu jandarmi in Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Baia Mare. O bataie intre doi frati a fost surprinsa de catre camerele de supraveghere instalate in UPU.

Tragedie: Un roman a fost gasit mort intr-un tren din Belgia

Un roman a fost gasit sambata dimineata mort la bordul unui tren din Belgia. Potrivit ultimelor informatii, barbatul avea 48 de ani si nu avea permis de sedere permanenta in Belgia. Pentru a se stabili cauza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )