Libnet.ro
UNICEF

14:30

VIDEO Buzoienii au sarbatorit Ziua Drapelului National in Piata Dacia

Adevărul Adevărul,
VIDEO Buzoienii au sarbatorit Ziua Drapelului National in Piata Dacia

Ziua Drapelului National al Romaniei a fost marcata astazi si la Buzau, printr-o ceremonie militara si religioasa in Piata Dacia. Drapelul a fost binecuvantat de un sobor de preoti militari si inaltat pe catargul din fata Palatului Comunal. Ceremonia s-a incheiat cu intonarea Imnului National al Romaniei si defilarea Garzii de Onoare. continuă pe Adevărul

Unde vor fi astazi restrictii de circulatie de Ziua Drapelului. Ocoliti Piata Tricolorului si Calea Victoriei

Soferii vor trebui sa ocoleasca anumite zone din Bucuresti dupa ce autoritatile au impus restrictiii de circulatie in timpul ceremoniei organizate in Piata Tricolorului de Ziua Drapelului National.

FOTO Ziua Drapelului National a fost sarbatorita la Brasov

26 iunie a fost instituita, prin lege, Ziua Drapelului National, iar aceasta sarbatoare a fost marcata cu respect de autoritatile locale.

Ziua Drapelului National opreste traficul pe Calea Victoriei

Ziua Drapelului National aduce mai multe restrictii de circulatie pe strazile Capitalei, dupa cum au anuntat Reprezentantii Brigazii Rutiere Bucuresti.

Ziua Drapelului National va fi sarbatorita in Baia Mare

Institutia Prefectului judetul Maramures, Primaria municipiului Baia Mare si Garnizoana Baia Mare organizeaza Ceremonia publica de inaltare a drapelului Romaniei, dedicata sarbatoririi Zilei Drapelului National, care se va desfasura joi, 26 iunie 2014, in municipiul Baia Mare. Ceremonia va avea loc de la ora 10:30, in Piata Tricolorului, pe platoul Palatului Administrativ.

Premierul Victor Ponta participa la Ziua Drapelului National

O ceremonie publica dedicata Zilei Drapelului National se va desfasura, joi, in Piata Tricolorului, in fata Cercului Militar National. La eveniment sunt asteptati sa participepremierul Victor Ponta, ministrul Apararii, Mircea Dusa, cel al Internelor, Gabriel Oprea, dar si alte oficialitati.

Ceremonii pentru Ziua Drapelului National

Ministerul Apararii Nationale, Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti si Primaria Capitalei organizeaza o ceremonie publica dedicata Zilei Drapelului National, in Piata Tricolorului din Bucuresti, situata in fata Palatului Cercului Militar National.

Ziua Drapelului National

Un eveniment precum cel sarbatorit la 26 iunie nu este doar un prilej de perindare publica a unor uniforme respectabile si a Tricolorului, cel de care unii isi amintesc doar cand acesta face parte din decorul scenei pe care ei, eternii, neinlocuibilii pot fi, din nou, in atentia temporara, previzibila, a opiniei publice. Mai mult sau mai putin pe merit. Nu conteaza.

Bucuresti: Circulatie resrictionata pe Calea Victoriei pentru ceremonia de Ziua Drapelului National

Circulatia curtiera va fi restrictionata, joi, pe Calea Victoriei, intre strada Dem I. Dobrescu si bulevardul Regina Elisabeta, in timpul ceremoniei organizate in Piata Tricolorului de Ziua Drapelului National,.

La multi ani, Romania! Azi e ziua Drapelului National

Odata cu debutul epocii moderne si cu aparitia statelor nationale, apelul la simboluri cu valoare national-identitara a avut menirea de a coagula corpul cetatenesc, cultivandu-i sentimentul de aparteneta si fidelitatea fata de statul in care s-a nascut.

FOTO Steaguri rupte, murdare, decolorate si botite, de Ziua Drapelului, la Suceava

Indolenta de Ziua Drapelului National, la Suceava. Oficialitatile judetului au luat parte la o festivitate organizata printre steaguri rupte, decolorate, murdare si botite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )