Libnet.ro
UNICEF

07:15

VIDEO: Care este noul record de viteza al unui tren cu levitatie magnetica

România Liberă România Liberă,
VIDEO: Care este noul record de viteza al unui tren cu levitatie magnetica

Compania feroviara nipona Central Japan Railway Co a anuntat ca trenul sau maglev, cu propulsie bazata pe levitatia magnetica, a atins recent un record de viteza de 590 de kilometri pe ora si a depasit recordul anterior de viteza stabilit in urma cu 12 ani de companie, informeaza Mediafax. ro . continuă pe România Liberă

Deputatul PSD Vlad Cosma, audiat la DNA Ploiesti in dosarul in care este acuzat de sprijinirea unui grup infractional

Deputatul PSD Vlad Cosma, care se afla sub control judiciar de la inceputul lunii februarie, s-a prezentat vineri la DNA Ploiesti in dosarul in care este acuzat de sprijinirea unui grup infractional, alaturi de.

Sebastian Ghita, la DNA Ploiesti in dosarul in care este acuzat de favorizarea unui grup infractional

Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat, vineri dimineata, la sediul DNA Ploiesti, unde a fiost citat in dosarul lui Iulian Hertanu, cumnatului premierului Victor Ponta, in care Ghita este cercetat pentru favorizarea unui grup infractional, transmite.

Gheorghe Borcean este noul presedinte al Colegiului Medicilor din Romania

Gheorghe Borcean este noul presedinte al Colegiului Medicilor din Romania, acesta fiind ales vineri la conducerea organizatiei profesionale, dupa ce Vasile Astarastoae a demisionat la sfarsitul lunii martie,.

Fostul ministru Cristian David, judecat sub control judiciar in dosarul in care este acuzat de luare de mita

Fostul ministru de Interne Cristian David va fi judecat sub control judiciar in dosarul in care este acuzat de luare de mita, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a respins marti cererea DNA privind.

Nicusor Constantinescu cere stramutarea dosarului Centrului Militar. Care este motivul

Presedintele suspendat al CJ Constanta Nicusor Constantinescu afla, marti, unde va fi judecat dosarul in care este acuzat ar fi subfinantat Centrul Militar Zonal, intrucat acesta a cerut stramutarea procesului din cauza presiunii mediatice, informeaza Digi24.

Cristi Pustai, demis de la Rapid. Cristiano Bergodi este noul antrenor al giulestenilor

Cristi Pustai a fost demis de la Rapid. Tehnicianul a condus antrenamentul aseara, apoi a ajuns la un acord de reziliere cu Valerii Moraru. I-am platit banii pana in vara, a declarat patronul echipei. care a si anuntat.

Care este cel mai poluat oras din lume

New Delhi este orasul cel mai poluat din lume, potrivit unui raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Masuratorile facute in 1. 600 de orase de pe mapamond au aratat ca in orasul indian este cea mai.

O boala rara, care este insuficient diagnosticata in Romania

Purpura Trombocitopenica Imuna, o afectiune periculoasa prin care sistemul imun al corpului ataca propriile celule de sange, are simptome care sunt adesea ignorate de pacienti si medici.

Maria Sarapova nu va juca pentru Rusia in semifinalele Fed Cup. Care este motivul

Jucatoarea de tenis Maria Sarapova, locul 2 WTA, nu va juca in meciul pe care echipa Rusiei il va disputa la sfarsitul acestei saptamani, pe teren propriu, la Soci, impotriva Germaniei, in semifinalele Fed Cup, a anuntat Federatia Rusa de Tenis, potrivit Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )