Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO Cel putin 10 morti in urma prabusirii hotelului-carantina din China

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cel putin 10 morti in urma prabusirii hotelului-carantina din China

Cel putin zece oameni au murit in urma prabusirii hotelului din orasul chinez Quanzhou provincia Fujian, sud-estul tarii), care era folosit pentru izolarea in carantina a celor suspecti de infectie cu coronavirus, au anuntat duminica autoritatile locale, citate de agentia de presa chineza Xinhua. continuă pe Hotnews

VIDEO Afganistan: Cel putin 27 de morti intr-un atac care a vizat o reuniune politica din Kabul

Cel putin 27 de persoane, printre care femei si copii, au fost ucisi intr-un atac care a vizat o adunare politica in vestul Kabulului, a anuntat marti ministerul afgan de Interne, citat de AFP.

UPDATE China. Cel putin zece persoane au murit in urma prabusirii hotelului aflat in carantina

Cel putin zece persoane au murit in urma prabusirii hotelului plasat in carantina din Quanzhou, provincia Fijian din China, a anuntat duminica ministrul chinez al Situatiilor de urgenta, scrie AFP.

Supravietuire miraculoasa: Seful Politiei din Filipine, nevatamat in urma prabusirii elicopterului in care se afla (VIDEO)

Supravietuire mirauloasa. Seful Politiei din Filipine este nevatamat in urma prabusirii elicopterului in care se afla. Aeronava s-a izbit de sol la scurt timp dupa decolare, dupa ce, din cauza prafului.

Cel putin 27 de morti in primul atac armat comis la Kabul dupa incheierea acordului americano-taliban

Cel putin 27 de persoane au fost ucise intr-un atac armat vizand o adunare politica in vestul Kabulului, a anuntat Ministerul afgan de interne, primul atac de acest fel in capitala afgana dupa acordul incheiat de talibani cu Statele Unite, relateaza AFP.

Cel mai sangeros atac din Kabul, de la semnarea acordului de pace dintre SUA si talibani: Cel putin 27 de persoane decedate si alte 55 ranite

Oameni inarmati au descins la o ceremonie din capitala Kabul, vineri, omorand cel putin 27 de persoane, in cel mai sangeros atac din capitala Afganistanului de la momentul in care SUA ajungeau la un acord privind.

Gelurile si spray-urile dezinfectante costa pe eMag chiar si 39 de lei, fata de cel mult 10 lei in alte magazine

Gelurile si spray-urile dezinfectante de maini, care costau pana acum intre 5 si 10 lei in magazine, au ajuns sa fie vandute la preturi de pana la 39 de lei pe platforma eMag, pe fondul cresterii cererii pentru astfel de produse.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )