Libnet.ro
UNICEF

19:30

VIDEO China: un hotel-carantina pentru bolnavi cu noul coronavirus s-a prabusit. Peste 70 de persoane s-ar afla sub daramaturi

Adevărul Adevărul,
VIDEO China: un hotel-carantina pentru bolnavi cu noul coronavirus s-a prabusit. Peste 70 de persoane s-ar afla sub daramaturi

Un hotel care servea ca loc de carantina pentru persoane contaminate cu noul coronavirus s-a prabusit sambata in China. continuă pe Adevărul

Un influent senator american denunta o campanie de dezinformare in legatura cu noul coronavirus. Spre cine arata cu degetul

Influentul senator american Marco Rubio, fost candidat la Casa Alba, avertizeaza ca regimurile din China, Rusia si Iran incearca sa semene haos prin teorii conspirative despre noul coronavirus.

VIDEO SUA: Procuratura cere unui predicator sa nu mai pretinda ca solutiile sale vindeca noul coronavirus

Pastorul de televiziune Jim Bakker a fost citat de procuratura din New York, care i-a solicitat sa nu mai comercializeze un pretins leac pentru noul coronavirus Covid-19.

Seful Partidului Democrat (PD) din Italia a fost diagnosticat cu noul coronavirus (VIDEO)

Nicola Zingaretti, seful Partidului Democrat din Italia a anuntat ca se afla in carantina dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, relateaza Agerpres. Astfel el devine prima personalitate politica,.

Italia, circa 4.000 de cazuri de COVID-19 si aproape 200 de decese. OMS: Noul coronavirus nu dispare neaparat vara, cum se intampla cu cel gripal

Aproape 4. 000 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus in Italia, dintre care peste 500 au fost declarate vindecate, anunta autoritatile din peninsula, sambata, potrivit la Repubblica. Totusi,.

Romanca din Italia, diagnosticata cu noul coronavirus

O romanca din Italia a fost diagnosticata cu noul coronavirus, dupa ce mai multe zile la rand s-a simtit rau. Are 43 de ani si locuieste in Pandino, Lombardia, o regiune in care numarul imbolnavirilor este in crestere.

Al cincilea caz de infectie cu noul coronavirus, confirmat la Timisoara

Al cincilea caz de infectie cu noul coronavirus a fost confirmat, miercuri, la Timisoara, au anuntat reprezentantii Grupului de Comunicare Strategica.

Cine este al 13-lea pacient roman cu infectie confirmata cu noul coronavirus

Al 13-lea caz confirmat de infectare cu noul coronavirus este al unui barbat din Galati, revenit recent din Italia. Acesta este al patrulea caz confirmat sambata de autoritatile romane.

Primul caz de infectie cu noul coronavirus in Bucuresti

In Capitala a fost depistat primul caz de infectie cu noul coronavirus, a anuntat Grupul de Comunica.

Presedintele Partidului Democrat din Italia, primul lider politic important din Europa infectat cu noul coronavirus

Nicola Zingaretti, presedintele Partidului Democrat PD), aflat la guvernare in Italia, a fost diagnosticat cu Covid-19, devenind primul lider politic important din Europa care este afectat de noul coronavirus, scrie DPA.

Cum recunosti infectia cu noul coronavirus

Boala respiratorie acuta, infectia cu noul coronavirus poate provoca simptome asemanatoare gripei, dar si pneumonie. Persoanele care au cel mai mare risc de a face complicatii sunt varstnicii si persoanele cu afectiuni cronice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )