Libnet.ro
UNICEF

07:45

Al cincilea caz de infectie cu noul coronavirus, confirmat la Timisoara

Antena3 Antena3,
Al cincilea caz de infectie cu noul coronavirus, confirmat la Timisoara

Al cincilea caz de infectie cu noul coronavirus a fost confirmat, miercuri, la Timisoara, au anuntat reprezentantii Grupului de Comunicare Strategica. continuă pe Antena3

Al cincilea caz de infectie cu coronavirus depistat in Romania: E vorba despre nepotul barbatului diagnosticat marti

Autoritatile romane au confirmat, miercuri,depistarea unui al cincilea caz de infectie cu noul coronavirus in Romania. Potrivit Grupului de Comunicare Strategica, estevorba despre nepotul.

ULTIMA ORA Al patrulea caz de coronavirus, confirmat la Timisoara: Un barbat de 47 de ani

Al patrulea caz de infectie cu coronavirus din Romania a fost confirmat marti la Timisoara, au declarat pentru HotNews. ro Horatiu Moldovan si Nelu Tataru, secretari de stat in Ministerul Sanatatii. Este vorba despre un barbat de 47 de ani, care a calatorit in acelasi avion cu femeia din Timisoara diagnosticata saptamana trecuta cu infectie cu coronavirus. Avionul se intorcea din Italia.

A fost confirmat al patrulea caz de infectare cu noul coronavirus in Romania

Al patrulea caz de infectare cu noul coronavirus in Romania COVID 19 a fost confirmat marti, un barb.

Al cincilea caz de coronavirus confirmat in Romania, in Timis - un adolescent de 16 ani

Al cincilea caz de infectie cu coronavirus a fost confirmat miercuri in Romania, in judetul Timis, a anuntat ministrul Sanatatii, Victor Costache. Este vorba despre un adolescent de 16 ani, nepotul barbatului de 47 de ani diagnosticat cu o zi in urma cu infectie cu coronavirus.

Autoritatile anunta al patrulea caz de Covid-19 in Romania. Un barbat a contractat noul coronavirus, dupa ce a intrat in contact cu pacienta din Timisoara

Autoritatile romane au confirmat, marti, al patrulea caz de infectie cu noul coronavirus depistatin Romania, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Este vorba despre un barbat de 47 de ani, din Timi.

A fost confirmat al patrulea caz de infectare cu noul coronavirus in Romania

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, marti, al patrulea caz de coronavirus din tara noastra, un barbat de 47 de ani din Timisoara care a calatorit in acelasi avion cu femeia de 38 de ani, deja diagnosticata.

Primul caz de infectie cu coronavirus din Moscova: Un barbat venit recent din Italia

Un prim caz de infectie cu coronavirus la Moscova a fost confirmat, luni, si se refera la un barbat care a venit din Italia. Potrivit AFP, el devine, astfel, al treilea om testat pozitiv in Rusia, dupa doi.

A fost confirmat al saselea caz de infectare cu noul coronavirus in Romania

Un nou caz de coronavirus a fost depistat la o persoana de 71 de ani din Suceava, numarul total al celor diagnosticati ajungand astfel la sase.

Un influent senator american denunta o campanie de dezinformare in legatura cu noul coronavirus. Spre cine arata cu degetul

Influentul senator american Marco Rubio, fost candidat la Casa Alba, avertizeaza ca regimurile din China, Rusia si Iran incearca sa semene haos prin teorii conspirative despre noul coronavirus.

Franta: zece cazuri de contaminare cu noul coronavirus dupa un eveniment religios

Zece cazuri de contaminare cu noul coronavirus au fost confirmate miercuri dupa un eveniment religios al unei biserici din Franta, scrie presa locala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )