Libnet.ro
UNICEF

14:30

VIDEO Corespondenta de la Cannes: Comoara de Corneliu Porumboiu primeste Premiul Un Certain Talent

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Corespondenta de la Cannes: Comoara de Corneliu Porumboiu primeste Premiul Un Certain Talent

Lungmetrajul lui Corneliu Porumboiu, Comoara, a fost distins cu Premiul Un Certain Talent in sectiunea Un Certain Regard a Festivalului de la Cannes de juriul prezidat de Isabella Rossellini. Premiul sectiunii a fost atribuit filmului islandez Hrutar/Rams, de Grimur Hakonarson. continuă pe Hotnews

VIDEO Corespondenta de la Cannes: Sorrentino si Paul Dano o lauda pentru HotNews.ro pe Madalina Ghenea, Porumboiu a dezgropat Comoara, iar Cretulescu e premiat pentru Ramona

Azi va oferim: scurtmetrajul Ramona distins cu Premiul Canal +, premiera mondiala a filmului lui Corneliu Porumboiu intampinata cu aplauze prelungite si declaratii despre Madalina Ghenea obtinute special pentru HotNews. ro de la Paolo Sorrentino si Paul Dano. Adica felul 1, felul 2 si felul 3. Serviti si o salatica?.

UPDATE VIDEO Corespondenta de la Cannes: The Son of God, cu romanul Levente Molnar, a luat Premiul FIPRESCI si e favorit pentru Palme d'Or

Filmul lui Laszlo Nemes The Son of Saul a fost distins in aceasta dupa-amiaza cu Premiul FIPRESCI. Pana duminica seara, cand vom afla palmaresul oficial, iata pronosticurile si concluziile celei de-a 68-a editii, precum si interviuri cu Corneliu Porumboiu, Cuzin Toma si Adrian Purcarescu. Juriul prezidat de Isabella Rosselini anunta in aceasta seara premiile Un Certain Regard.

Comoara lui Corneliu Porumboiu a castigat Un Certain Talent la Festivalul de la Cannes (VIDEO)

Lungmetrajul Comoara, de Corneliu Porumboiu, a primit premiul Un Certain Talent in cadrul sectiunii Un Certain Regard, la editia din acest an a Festivalului International de Film de la Cannes.

SUCCES la Cannes pentru Romania. Comoara lui Corneliu Porumboiu a primit premiul Un Certain Talent

Lungmetrajul Comoara, de Corneliu Porumboiu, a primit, sambata seara, premiul Un Certain Talent in cadrul sectiunii Un Certain Regard, la editia din acest an a Festivalului International de Film de la Cannes,.

VIDEO Corespondenta de la Cannes - Meditatie cu Apichatpong si razbunare cu Ramona

In vreme ce presa internationala a facut o pasiune unanima pentru Carol, decorativul love story dintre doua femei din anii 50, thailandezul Apichatpong Weerasethakul Palme d'Or in 2010) ii da clasa lui Todd Haynes cu o poveste hipnotica unde dragostea e vazuta ca o imersiune in lumea de dincolo.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1943 seconds )