Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO Cum suna una dintre cele mai performante masini electrice din lume, Mercedes-Benz SLS AMG Coupe Electric Drive

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cum suna una dintre cele mai performante masini electrice din lume, Mercedes-Benz SLS AMG Coupe Electric Drive

Mercedes-Benz SLS AMG Coupe Electric Drive isi arata puterea si performantele pe circuitul de la Nurburgring, unde a reusit sa devina singura masina electrica din lume care a facut un tur in mai putin de 8 minute 7:56,236 minute). Cu toata silentiozitatea sa, performanta masina electrica a Mercedes-Benz reuseste sa emita niste sunete foarte interesante gratie celor patru motoare electrice ce dezvolta in total 752 Cai Putere CP), dar si multumita unor trucuri ale instalatiei audio. continuă pe Hotnews

Alunecarea de teren de la Seciurile, una dintre cele mai mari calamitati din istoria Gorjului

Alunecarea de teren din satul Seciurile, comuna Rosia de Amaradia, care a avut loc in primavara anului 2006, este considerata una dintre cele mai mari calamitati din istoria judetului Gorj.

Una din cele mai mari banci din Grecia a evitat nationalizarea in ultimul moment

National Bank of Greece NBG) a acoperit peste 10% din necesarul de capital suplimentar, printr-o emisiune de drepturi incheiata recent, si nu va mai avea nevoie sa emita obligatiuni convertibile, a anuntat.

Povestea romanului recrutat de una dintre cele mai renumite banci din lume: Cred in viitorul romanilor. Vom fi un succes in Europa

Singurul roman recrutat de banca americana Morgan Stanley in Divizia de Investment Banking, in 2013, Mihai Danila planuieste sa se intoarca in Romania pentru a intra in Parlament ca tehnocrat.

E3 2013 Wolfenstein The New Order [VIDEO]

In timpul conferintei E3 a fost prezentat una dintre cele mai asteptate iteratii a unui joc care ne-a marcat copilaria, Wolfenstein. Jocul a fost fara indoiala unul dintre putinele de la acea vreme si unul dintre cele mai populare alaturi de Doom de exemplu. Chiar daca impresiile unora care l-au testat la fata locului nu au fost ata de bune, sunt de parere ca multi dintre cei care au jucat prima versiune il vor incerca cu nerabdare, pentru a retrai .

Numarul si pozitionarea alunitelor determina frumusetea? Cele mai sexy celebritati au semne distinctive la nivelul fetei!

Chiar si cele mai indragite staruri hollywoodiene au semne din nastere precum alunite ori pistrui. In vreme ce unele dintre vedete se mandresc cu semnele lor distinctive, altele au optat pentru indepartarea acestora, uneori cu riscul de a regreta mai tarziu decizia luata. Continue reading .

FOTOGALERIE Cele mai frumoase cladiri facute de arhitectii din Bucuresti in 2012-2013. Rezultatele concursului Anuala de Arhitectura

Filiala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor a premiat, luni, in cadrul concursului Anuala de Arhitectura Bucuresti, cele mai frumoase cladiri/proiecte realizate de arhitectii din Capitala in perioada 2012-2013. Potrivit presedintelui OAR Bucuresti, Mircea Ochinciuc, criza economica isi spune cuvantul in acest an, in concurs fiind inscrise mai multe proiecte decat constructii realizate. In plus, in acest an, majoritatea castigatorilor sunt tineri arhitecti de pana in 40 de ani.

Brazilia se confrunta cu cele mai ample actiuni de protest din ultimii 20 de ani. Revolta, declansata de cresterea preturilor

Brazilia se confrunta cu cele mai ample actiuni de protest din ultimii 20 de ani. Pentru a doua zi la rand, sute de mii de oameni au iesit in strada ca sa denunte cresterea preturilor, dar si coruptia si.

TOP: cele mai bune tari pentru viitoarele mame

Marea Britanie, China sau Finlanda se numara printre tarile care acorda cele mai multe avantaje viitoarelor mame, arata un clasament realizat de Marketwatch .

TOPUL agentiilor de turism din Romania care vand cele mai multe pachete.

Happy Tour si Eximtur raman cele mai mari agentii de turism din Romania dupa cifra de afaceri, urmate de Christian Tour, al carui actionar, Cristian Pandel, devine, la 37 de ani, romanul care detine cel mai mare grup de agentii de turism, cu afaceri cumulate de 180 milioane lei, informeaza Mediafax. Christian Tour intra in primele trei agentii de turism dupa ce a inregistrat la Ministerul Finantelor cifra de afaceri de 155,8 milioane de euro, obtinuta anul trecut. In ultimii ani, firma .

The Sun: Romania are cele mai sexy femei militar

Romania ar avea cele mai sexy femei, anunta un sondaj The Sun. La sondaj au participat 15. 741 de persoane care au evoluat fotografiile mai multor femei militar din mai multe tari. Poate ca armata romana.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )