Libnet.ro
UNICEF

17:16

VIDEO Cutremur in imperiul mediatic al lui Dan Voiculescu. Seful Antena 1, Sorin Alexandrescu, este cercetat penal de DNA pentru santaj. Radu Tudor: Este o incercare disperata a oamenilor lui Basescu de a gasi ceva in trustul INTACT

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cutremur in imperiul mediatic al lui Dan Voiculescu. Seful Antena 1, Sorin Alexandrescu, este cercetat penal de DNA pentru santaj. Radu Tudor: Este o incercare disperata a oamenilor lui Basescu de a gasi ceva in trustul INTACT

Directorul general al Antena 1, Sorin Alexandrescu, a fost condus la sediul DNA in aceasta dimineata. Procurorii DNA au anuntat intr-un comunicat oficial ca Alexandrescu este cercetat penal pentru santaj. Procurorii il acuza pe Sorin Alexandrescu ca ar fi constrans un administrator al unei firme sa semneze un contract in conditii prestabilite, impuse de inculpat, sub amenintarea ca, in caz de refuz, va da in vileag fapte presupus compromitatoare pentru persoana in cauza. Antena 3, Evz si B1 TV scriu ca firma respectiva ar fi compania de cablu RCS - RDS, cu care trustul media al lui Dan Voiculescu a dus un lung razboi in ultimii ani. Potrivit comunicatului DNA, presupusul santaj ar fi avut loc in perioada 16 aprilie-24 mai a. c. Articol in curs de actualizare. continuă pe Hotnews

VIDEO Cutremur in imperiul mediatic al lui Dan Voiculescu. Seful Antena 1, Sorin Alexandrescu, este cercetat penal de DNA pentru santaj la adresa RCSRDS

Directorul general al Antena 1, Sorin Alexandrescu, a fost condus la sediul DNA in aceasta dimineata. Procurorii DNA au anuntat intr-un comunicat oficial ca Alexandrescu este cercetat penal pentru santaj. Procurorii il acuza pe Sorin Alexandrescu ca ar fi constrans un administrator al unei firme sa semneze un contract in conditii prestabilite, impuse de inculpat, sub amenintarea ca, in caz de refuz, va da in vileag fapte presupus compromitatoare pentru persoana in cauza. Antena 3, Evz si B1 TV scriu ca firma respectiva ar fi compania de cablu RCS - RDS, cu care trustul media al lui Dan Voiculescu a dus un lung razboi in ultimii ani. Potrivit comunicatului DNA, presupusul santaj ar fi avut loc in perioada 16 aprilie-24 mai a. c. Ora 17. 25 La Antena 3, acuzatiile de santaj sunt discutate cu Bogdan ChirieacOra 17. 05: Antena 1 afirma, intr-un comunicat de presa, ca demersul DNA a avut loc la initiativa unui reprezentant al companiei RCSRDS. Ora 17. 04: RTV sustine, citind surse DNA, ca Sorin Alexandrescu l-ar fi santajat pe administratorul RCSRDS cu dezvaluirea unei afaceri mai vechi. Afacerea, ale carei detalii au fost publicate joi in Cotidianul, arata ca RCSRDS ar fi platit bani unei firme a lui Dumitru Dragomir seful Ligii de Fotbal) in schimbul drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal.

VIDEO Cutremur in imperiul mediatic al lui Dan Voiculescu. Seful Antena 1, Sorin Alexandrescu, a fost retinut pentru 24 de ore, fiind cercetat penal de DNA pentru santaj la adresa RCSRDS

Directorul general al Antena 1, Sorin Alexandrescu, a fost condus la sediul DNA in aceasta dimineata. Procurorii DNA au anuntat intr-un comunicat oficial ca Alexandrescu este cercetat penal pentru santaj. Procurorii il acuza pe Sorin Alexandrescu ca ar fi constrans un administrator al unei firme sa semneze un contract in conditii prestabilite, impuse de inculpat, sub amenintarea ca, in caz de refuz, va da in vileag fapte presupus compromitatoare pentru persoana in cauza. Antena 3, Evz si B1 TV scriu ca firma respectiva ar fi compania de cablu RCS - RDS, cu care trustul media al lui Dan Voiculescu a dus un lung razboi in ultimii ani. Potrivit comunicatului DNA, presupusul santaj ar fi avut loc in perioada 16 aprilie-24 mai a. c. Ora 20. 00 Sorin Alexandrescu a fost retinut de procurorii DNA, urmand a fi prezentat in fata judecatorilor cu mandat de arest preventiv, a declarat avocatul acestuia, Gheorghe Mateut. Ora 17. 25 La Antena 3, acuzatiile de santaj sunt discutate cu Bogdan ChirieacOra 17. 05: Antena 1 afirma, intr-un comunicat de presa, ca demersul DNA a avut loc la initiativa unui reprezentant al companiei RCSRDS.

Cutremur in imperiul mediatic al lui Dan Voiculescu. Seful Antena 1, Sorin Alexandrescu, este cercetat penal de DNA pentru santaj. Radu Tudor: Este o incercare disperata a oamenilor lui Basescu de a gasi ceva in trustul INTACT

Directorul general al Antena 1, Sorin Alexandrescu, a fost condus la sediul DNA in aceasta dimineata. Procurorii DNA au anuntat intr-un comunicat oficial ca Alexandrescu este cercetat penal pentru santaj. Procurorii il acuza pe Sorin Alexandrescu ca ar fi constrans un administrator al unei firme sa semneze un contract in conditii prestabilite, impuse de inculpat, sub amenintarea ca, in caz de refuz, va da in vileag fapte presupus compromitatoare pentru persoana in cauza. Antena 3, Evz si B1 TV scriu ca firma respectiva ar fi compania de cablu RCS - RDS, cu care trustul media al lui Dan Voiculescu a dus un lung razboi in ultimii ani. Potrivit comunicatului DNA, presupusul santaj ar fi avut loc in perioada 16 aprilie-24 mai a. c. Articol in curs de actualizare.

Dan Voiculescu: Justitia confirma ca Traian Basescu a comis fapte ilicite prin afirmatii ...

Presedintele Traian Basescu ar fi comis fapte ilicite prin afirmatiile de natura calomnioasa facute la adresa lui Dan Voiculescu, potrivit unei motivari a Judecatoriei Sectorului 5 remise Romania libera de catre Biroul de Presa al PC. Totodata, presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, reia aceeasi informatie pe blogul personal. Am primit motivatia hotararii Judecatoriei Sectorului 5 in procesul pe care i l-am deschis lui Traian Basescu, care mi-a atribuit, de la tribuna Parlamentului, o .

Dan Voiculescu, la Tribunalul Bucuresti pentru un nou termen in Dosarul ICA

Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a ajuns, marti, la Tribunalul Bucuresti, pentru un nou termen in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in.

Dosarul ICA. Dan Voiculescu este asteptat la instanta pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de coruptie

Tribunalul Bucuresti judeca marti, un nou termen in dosarul in care omul de afaceri Dan Voiculescu este acuzat de coruptie. Voiculescu este asteptat chiar sa dea explicatii in fata instantei cu privire la acuzatiile care i se aduc: de fraudare a privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), o frauda evaluata de procurori la 60 milioane euro.

Dan Voiculescu: Justitia confirma ca Basescu a comis fapte ilicite si a mintit Europa

Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a publicat, pe blogul personal, motivatia hotararii Judecatoriei Sectorului 5 in procesul pe care i l-a deschis presedintelui Traian Basescu, care.

Dan Voiculescu: Justitia confirma ca Traian Basescu a comis fapte ilicite - MOTIVAREA ...

Presedintele Traian Basescu ar fi comis fapte ilicite, potrivit unei motivari a Judecatoriei Sectorului 5 remise Romania libera de catre Biroul de Presa al PC. Totodata, presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, reia aceeasi informatie pe blogul personal. In curs de actualizare.

Dan Voiculescu, la Tribunalul Bucuresti in Dosarul ICA.

Marti se judeca un nou termen in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, este acuzat de spalare de bani. La ultimul termen, avocatul omului de afaceri, Gheorghe Mateut, a declarat in fata judecatorilor Tribunalului Bucuresti ca solicita audierea lui Traian Basescu, in calitatea sa de fost primar al Bucurestiului, dar si a fostului ministrului al Agriculturii Ilie Sarbu si a comisarului european pe .

Dan Voiculescu: Coabitarea intre Ponta si Basescu este una artificiala; a dat rezultate bune in privinta procurorilor

Dan Voiculescu a declarat, intr-un interviu acordat Adevarul, ca USL nu se va rupe, iar despre coabitarea Ponta-Basescu, pe care o catalogheaza drept fortata, artificiala, spune ca a avut rezultate bune, in privinta numirii procurorilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )