Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEO Daimler, iritata de o reclama in care Hitler este lovit de o masina Mercedes Clasa C

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Daimler, iritata de o reclama in care Hitler este lovit de o masina Mercedes Clasa C

Grupul Daimler a caracterizat ca fiind cu totul nepotrivita o reclama fictiva creata de trei studenti germani care au construit o poveste in care Hitler este lovit din plin de o masina Mercedes Clasa C pe cand era copil. Ideea filmuletului este ca tehnologia de franare automata detecteaza pericolele inainte ca ele sa apara. Producatorul auto nu are nicio legatura cu reclama, insa asocierea extrem de sensibila cu Hitler nu a fost pe placul gigantului auto, scrie adweek. continuă pe Hotnews

Politia canadiana recurge la sensibilizare pentru a atrage atentia conducatorilor auto: Au prezentat o inregistrare in care este lovit un urs (VIDEO)

Politia calare din Canada recurge la sensibilizare pentru a atrage atentia conducatorilor auto asupra riscurilor pe care viteza si lipsa de atentie le presupune. in acest sens, au difuzat pe internet o.

VIDEO Zece motive pentru care canabisul este mai sanatos decat alcoolul

Impactul oricarui drog asupra sanatatii depinde de felul in care este folosit, de cine este folosit, de cat de mult este folosit si in ce circumstante. Canabisul marijuana) si alcoolul actioneaza asupra creierului in mod diferit. Efectele pe termen lung sunt si ele diferite.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )