Libnet.ro
UNICEF

08:45

VIDEO Dan Bittman, cantare la un local de fite din Herastrau. Artistul, surprins fara sa respecte masurile de protectie impotriva coronavirusului

Adevărul Adevărul,
VIDEO Dan Bittman, cantare la un local de fite din Herastrau. Artistul, surprins fara sa respecte masurile de protectie impotriva coronavirusului

Dupa ce saptamana trecuta Dan Bittman isi chema prietenii la terasa printr-un mesaj pe Facebook, artistul a avut aseara o cantare la un restaurant din Herastrau. continuă pe Adevărul

Horia Brenciu l-a dat de gol pe Dan Bittman. De ce a facut declaratiile socante despre pandemie, de fapt

Prezent in emisiunea Interviurile lui Vitalie, de la PRO TV, Horia Brenciu a vorbit despre masti, COVID-19, echilibru, procesul de adoptie in Romania, dar si despre declaratiile lui Dan Bittman, care au pus pe jar multe minti. Horia Brenciu a vorbit despre declaratiile lui Dan Bittman: Zice niste lucruri din frustarea pe care a acumulat-o .

Dan Bittman, atac la Raed Arafat din cauza virusului. A spus adevarul despre numarul infectarilor

Dan Bittman continua seria declaratiilor controversate. Dupa ce si-a afirmat public indoiala cu privire la amploarea crizei sanitare din Romania si a sustinut ca numarul de noi cazuri zilnice este scos din burta, cantaretul a dat de cu seara un interviu in care a vorbit, printre altele, si despre atitudinea sefului DSU, Raed Arafat. Dan .

Dan Bittman: Nu sunt genul de idiot care sa spuna ca nu exista COVID sau ca nu exista acest pericol in locul domnului Arafat, sunam in Franta sau in Bulgaria sa ii intreb cum de joaca fotbal cu tribunele pline si fara masti (VIDEO)

Dan Bittman a explicat ca nu pune la indoiala existenta COVID-19, dar a acuzat autoritatile de lipsa de coerenta si sustine ca situatia din alte state arata ca acolo s-au gasit, totusi, niste solutii.

George Burcea si presupusa iubita a lui Dan Bittman, sarut pasional. Cum s-a intamplat totul

George Burcea este in lumina reflectoarelor constant de la inceputul acestui an. Divortul de Andreea Balan si intamplarile controversate de dupa l-au adus gol, in mijlocul publicului. Apele s-au linistit dupa ce s-a mutat de acasa, dar s-au involburat din nou odata cu aparitia in emisiunea Ferma, de la PRO TV, unde a atins subiectele .

Dan Bittman, mesaj ferm pentru Raed Arafat. Nu sunt genul de idiot care sa spuna ca nu exista COVID

Prins in vartejul acuzatiilor furibunde din spatiul public, Dan Bittman a revenit cu noi precizari la ultimele sale declaratii privind pandemia de COVID-19.

Noi declaratii controversate din partea lui Dan Bittman: Se moare pe Valea Oltului la fel de mult cum se moare de COVID

Invitat ieri seara intr-o emisiune moderata de Cristi Brancu pe Facebook, Dan Bittman a facut noi declaratii controversate.

Ce spune Horia Brenciu despre declaratiile lui Dan Bittman: El zice niste lucruri din frustrarea pe care a acumulat-o

Dupa ce solistul trupei Holograf a facut in ultimele zile noi declaratii controversate cu privire la pandemia de COVID-19, Horia Brenciu a fost intrebat care este opinia sa cu privire la spusele colegului sau de breasla.

CORONAVIRUS |Nicusor Dan, despre carantinarea anumitor zone din Bucuresti: Aceasta masura este posibila (VIDEO)

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, joi seara, in cadrul Talk B1, moderat de Tudor Musat, ca masura carantinarii anumitor zone din Bucuresti este posibila, dupa ce Ministerul Sanatatii va.

Nicusor Dan, despre carantinarea anumitor zone din Bucuresti: Vom avea distributia geografica a cazurilor in interiorul municipiului. Daca vom constata ca avem focare, o astfel de masura poate fi luata

Nicusor Dan, noul primar al Bucurestiului a vorbit vineri seara,desprecum poate fi carantinat un cartier sau un numar de strazi din Capitala, daca un focar de COVID-19 impune acest lucru. Edilul a.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2556 seconds )