Libnet.ro
UNICEF

17:45

VIDEO Dan Voiculescu: Ma gandesc daca ideea lui Traian Basescu de a il acuza de inalta tradare nu este buna sa o discutam in USL. Motive sunt destule

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Dan Voiculescu: Ma gandesc daca ideea lui Traian Basescu de a il acuza de inalta tradare nu este buna sa o discutam in USL. Motive sunt destule

Dan Voiculescu a declarat, sambata ca se gandeste daca nu cumva afirmatia sefului statului potrivit careia s-ar dori aplicarea articolului din Constitutie legat de inalta tradare este o idee buna, care ar merita sa fie discutata in USL, invocand si patrimoniul Fundatiei Gojdu ca motiv. continuă pe Hotnews

Dan Voiculescu: Ma gandesc daca ideea lui Traian Basescu de a il acuza de inalta tradare nu este buna sa o discutam in USL. Motive sunt destule

Dan Voiculescu a declarat, sambata ca se gandeste daca nu cumva afirmatia sefului statului potrivit careia s-ar dori aplicarea articolului din Constitutie legat de inalta tradare este o idee buna, care ar merita sa fie discutata in USL, invocand si patrimoniul Fundatiei Gojdu ca motiv.

Voiculescu: Ma gandesc daca ideea lui Basescu privind inalta tradare nu este buna de discutat in USL

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat, sambata, ca se gandeste daca nu cumva afirmatia sefului statului potrivit careia s-ar dori aplicarea articolului din Constitutie legat de inalta tradare este o idee buna, care ar merita sa fie discutata in USL.

Reactia PNL dupa declaratiile lui Dan Voiculescu: Noi nu am incercat o apropiere de Traian Basescu

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristian Pocora, a declarat, sambata, comentand afirmatiile fondatorului PC, Dan Voiculescu, ca nu PNL a incercat o apropiere de Traian Basescu si ca PC ar trebui sa-si.

Dan Voiculescu: PNL are atitudini imorale fata de PSD si vrea sa se imprieteneasca cu Traian Basescu

Dan Voiculescu, fondatorul Partidului Conservator, a acuzat PNL-ul de atitudini imoral fata de PSD si ca incearca sa se imprieteneasca cu presedintele Traian Basescu, relateaza Romania Libera.

Dan Voiculescu: Daca PSD si PNL decid sa aiba fiecare cate un candidat la prezidentiale, va avea si PC unul/ PNL a avut nu de putine ori atitudini cel putin imorale vizavi de PSD

Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat sambata ca, in cazul in care PSD si PNL decid sa aiba fiecare candidat la alegerile de anul viitor, si PC va avea propriul prezidentiabil.

Fiica cea mica a lui Dan Voiculescu calatoreste in jurul lumii pe bani publici (VIDEO)

Fiica cea mica a lui Dan Voiculescu ne invata cum sa calatorim in jurul lumii, pe bani publici. O agentie de turism, in care Corina Voiculescu detinea majoritatea actiunilor, a primit in martie 2011 un.

Dan Voiculescu: PC ar putea avea candidat la prezidentiale, in 2014

Presedintele de onoare al Partidului Conservator PC), Dan Voiculescu, a declarat, la Consiliul National al partidului, ca daca USL se va rupe, iar fiecare partid va avea un candidat pentru alegerile prezidentiale, atunci si PC va desemna un candidat pentru Cotroceni.

Dan Voiculescu: PNL are o atitudine imorala fata de PSD. PC ar putea avea candidat la alegerile prezidentiale

Presedintele de onoare al PC, Dan Voiculescu, a declarat, la Consiliul National al partidului, ca USL este in pericol, din cauza liberailor si ca, daca USL se va rupe si fiecare partid va avea un candidat pentru.

Editorul NewEurope, Basil Coronakis: Am vorbit cu Dan Voiculescu inainte de publicarea articolului Basescu, ultimul autocrat al Europei / Voiculescu nu are nici o legatura de afaceri cu publicatia, dar ne cunoastem de multi ani

Editorul NewEurope, Basil Coronakis, a declarat, marti, intr-un interviu telefonic pentru HotNews. ro, ca Dan Voiculescu nu are nici o legatura de afaceri cu actionariatul publicatiei de la Bruxelles, dar a admis ca-l cunoaste, ca in trecut a scos versiunea tiparita a publicatiei la una din tipografiile lui Voiculescu de la Bucuresti si ca s-a consultat cu el telefonic inainte de publicarea articolului Basescu, ultimul autocrat al Europei. Coronakis a mai spus ca semnatura autorului, Dietmar Bergtahl, este un pseudonim folosit de unul dintre asociatii NewEurope. Acesta a preferat sa foloseasca un pseudonim, sustine Konorakis, fiind vorba de un subiect sensibil care i-ar fi pus autorului viata in pericol.

Puiu Hasotti: Dan Voiculescu este ultimul roman care poate da lectii de moralitate

Dan Voiculescu este ultimul roman care poate sa dea lectii de moralitate politica. Este mesajul dur transmis de liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, dupa ce Dan Voiculescu a acuzat Partidul Liberal de o apropiere.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )