Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIDEO Elena Udrea: in cazul Turcescu, vedem ce ar putea insemna ca un candidat sa fie ofiter acoperit

Adevărul Adevărul,
VIDEO Elena Udrea: in cazul Turcescu, vedem ce ar putea insemna ca un candidat sa fie ofiter acoperit

Presedintele PMP Elena Udrea, candidata partidului la alegerile prezidentiale, discuta cu jurnalistul Dan Marinescu, in direct la Adevarul Live de la ora 12. 00, despre debutul campaniei electorale si despre strategia sa pentru alegerile din noiembrie. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, Elena Udrea:in cazul Turcescu, vedem ce ar putea insemna ca un candidat sa fie fost sau actual ofiter acoperit

Presedintele PMP Elena Udrea, candidata partidului la alegerile prezidentiale,discuta cu jurnalistul Dan Marinescu, la Adevarul Live, despre debutul campaniei electorale si despre strategia sa pentru alegerile din noiembrie.

VIDEO: Elena Udrea si-a depus candidatura la prezidentiale. A strans peste 400.000 de semnaturi

Elena Udrea a venit la BEC impreuna cu seful sau de campanie, Eugen Tomac, si presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, precum si o serie de simpatizanti ai PMP imbracati cu tricouri pe care era imprimat portretul Elenei Udrea.

VIDEO Elena Udrea: Toti candidatii sa dea declaratie pe proprie raspundere ca nu au fost ofiteri acoperiti

Presedintele PMP Elena Udrea, candidata partidului la alegerile prezidentiale, a dicutat cu jurnalistul Dan Marinescu, la Adevarul Live, despre debutul campaniei electorale si despre strategia sa pentru alegerile din noiembrie.

Elena Udrea dezvaluie planul din spatele confesiunii bizare a lui Robert Turcescu

Elena Udrea se da de gol si dezvaluie planul din spatele confesiunii bizare a lui Robert Turcescu. Blonda girata de Basescu, chiar ea invitata de multe ori in emisiunile lui Turcescu, pune egal intre presupusa.

Elena Udrea crede ca Tariceanu nu va aduna suficienta sustinere in primul tur pentru a-l ajuta pe Ponta in turul doi (VIDEO)

Prezidentialul PMP Elena Udrea a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania, difuzata de B1 TV, ca Victor Ponta se bazeaza pe voturile electoratului lui Calin Popescu Tariceanu in.

Elena Udrea, despre prezidentiabilul Iohannis: M-am mirat ca ACL a ales sa mearga cu un candidat care urma sa fie judecat pentru incompatibilitate (VIDEO)

Prezidentiabilul PMP Elena Udrea a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Buna Seara,Romania, difuzata de B1 TV, ca a fost surprinsa ca ACL a ales sa mearga la alegerile prezidentiale cu un.

Parchetul a inceput verificarile in cazul Turcescu. Dobritoiu cere audierea ministrului MApN si il acuza pe jurnalist ca a adus atingere grava reputatiei Armatei

10 - Presedintele Comisiei de Aparare din Camera Deputatilor spune ca nu este nevoie de audierea ministrului Apararii in cazul Turcescu, asa cum ceruse fostul ministru Dobritoiu.

Elena Udrea: Nu fac lansare care sa semene cu a lui Ponta, facem mars antiguvernare si dam abecedare

Candidatul PMP la Presedintie, Elena Udrea, a declarat ca nu vrea ca lansarea candidaturii ei sa semene cu cea a lui Victor Ponta. Astfel, a decis sa organizeze, duminica, a unui mars impotriva proastei.

Elena Udrea: Toti candidatii sa dea declaratie pe propria raspundere ca n-au fost ofiteri acoperiti

Elena Udrea propune tuturor candidatilor sa-si asume o declaratie pe propria raspundere ca nu au fost ofiteri acoperiti, aratand ca un presedinte care ascunde un astfel de secret poate fi santajat de orice.

Elena Udrea: Puterea i-a luat mintile lui Victor Ponta

Presedintele PMP, Elena Udrea, l-a atacat dur pe premierul Victor Ponta, atentionand asupra tentatiei dictatoriale a acestuia. intr-un interviu pentru EVZ, candidatul Miscarii Populare la Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )