Libnet.ro
UNICEF

22:00

VIDEO Elvetia s-a calificat la Campionatul Mondial de fotbal, dupa ce a remizat (0-0) cu Irlanda de Nord

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Elvetia s-a calificat la Campionatul Mondial de fotbal, dupa ce a remizat (0-0) cu Irlanda de Nord

Reprezentativa Elvetiei s-a calificat la Cupa Mondiala din Rusia, dupa ce a remizat, duminica, la Basel, scor 0-0, cu Irlanda de Nord, in mansa secunda a barajului competitiei. continuă pe Hotnews

Incidente la Bruxelles, dupa ce nationala de fotbal al Marocului s-a calificat la Campionatul Mondial din Rusia

Aproximativ 300 de suporteri marocani au fost implicati sambata seara in incidente la Bruxelles, la cateva minute dupa calificarea Marocului la Cupa Mondiala din Rusia .

FOTO Adidas a lansat mingea oficiala pentru Campionatul Mondial din 2018

Adidas a prezentat mingea oficiala cu care se va juca la Campionatul Mondial de fotbal din 2018, competitie gazduita de Rusia, aceasta numindu-se Telstar 18. Mingea care va fi utilizata la turneul final din vara anului viitor aminteste de cea lansata la Cupa Mondiala din Mexic, in anul 1970.

Adidas a lansat mingea oficiala pentru Campionatul Mondial din 2018

Adidas a prezentat mingea oficiala cu care se va juca la Campionatul Mondial din 2018, competitie gazduita de Rusia, aceasta numindu-se Telstar 18. Mingea care va fi utilizata la turneul final din vara anului viitor aminteste de cea lansata la Cupa Mondiala din Mexic, in anul 1970.

Calificarea se joaca! Cum s-au incheiat barajele intercontinentale care trimit doua echipe la Campionatul Mondial

Pana in acest moment 24 de formatii si-au asigurat prezenta la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia, programat la anul.

Campionatul Mondial de handbal rezervat echipelor feminine din 2020, gazduit de Romania

Campionatul Mondial de handbal rezervat echipelor feminine din 2020 va fi gazduit de Romania, in urma deciziei luate de Congresul Federatiei Internationale de Handbal intrunit sambata.

Tara noastra va organiza Campionatul Mondial de handbal feminin tineret din 2020

Campionatul Mondial de handbal feminin tineret din 2020 va fi organizat in tara noastra, la Bucuresti si la Brasov, decizia fiind luata, astazi, de delegatii la Congresul Ordinar al IHF, din Antalya.

Cum a ajuns Romania sa organizeze, in premiera, Campionatul Mondial de Culturism. Viitorul Schwarzenegger va fi ales, in urmatoarele doua zile, la Bistrita

Romania organizeaza in perioada 11-12 noiembrie, la Bistrita, Campionatul Mondial de Culturism. Competitia reuneste sute de sportivi, din 54 de tari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )