Libnet.ro
UNICEF

12:15

VIDEO Eurovision 2017. Republica Moldova, primele repetitii la Kiev inainte de marele show

Adevărul Adevărul,
VIDEO Eurovision 2017. Republica Moldova, primele repetitii la Kiev inainte de marele show

Sunstroke Project a urcat luni, 1 mai, pe scena de la Kiev, Ucraina, pentru prima repetitie inainte de concursul Eurovision 2017. Reprezentantii Republicii Moldova vor interpreta piesa Hey Mamma in data de 9 mai, in prima semifinala a concursului Eurovision Song Contest 2017. continuă pe Adevărul

EUROVISION 2017. Reprezentatii tarii noastre au plecat spre Kiev. Ce obiectiv are ROMANIA

Reprezentantii Romaniei la Eurovision 2017 - Alex Florea si Ilinca Bancila, au plecat luni spre Kiev, unde va avea loc concursul cantecului European, sefa delegatiei romane, Iulia.

O fata din Republica Moldova a ajuns in finala Vocea Rusiei Kids: Copila de 12 ani a cantat o melodie in limba romana (VIDEO)

O fetita din Republica Moldova i-a incantat pe rusii care au urmarit show-ul de talente Voice Kids Russia. Copila de 12 ani a cantat melodia Addei, Lupii. Interpretarea,.

Republica Moldova va fi prorusa prin orice mijloace, inclusiv prin asasinate. Este parerea unui analist rus

Pornind de la tentativa de asasinare a lui Vlad Plahotniuc, presedintele Partidului Democrat, cunoscutul analist rus Stanislav Belkovski legitimeaza crima in masura in care aceasta curata calea politicienilor prorusi in Republica Moldova.

Ce loc ocupa Ilinca in topul celor mai frumoase concurente de la Eurovision 2017: romanca a ajuns in finala Next Top Model alaturi de alte 13 fete FOTO

Ilinca Bacila, care va reprezenta alaturi de Alex Florea Romania la Eurovision 2017, s-a clasat pe podium in urma semifinalelor pentru Next Top Model Eurovision 2017, obtinand peste o mie de voturi din partea fanilor concursului.

Eurovision 2017: cine sunt cei 5 artisti care formeaza juriul de experti din Romania si care vor evalua prestatiile concurentilor in semifinale si in finala

TVR a ales artistii care alcatuiesc juriului de experti din Romania la Eurovision 2017 si care isi vor exprima voturile in cele doua semifinale si in finala pentru toti participantii din concurs, cu exceptia reprezentantilor Romaniei.

Reprezentantii Romaniei laEurovision 2017au plecat spre Kiev: Am putine emotii, pentru ca am probleme cu gatul

Reprezentantii Romaniei la Eurovision 2017, Ilinca Bacila si Alex Florea, pleaca in acesta dupa-amiaza spre Kiev, alaturi de o parte a delegatiei tarii noastre, urmand sa aiba prima repetitie pe scena competitiei marti.

Igor Dodon vrea sa interzica Ziua Europei in Republica Moldova: Noi am sarbatorit si vom sarbatori Ziua Victoriei!

Igor Dodon se pronunta impotriva declararii zilei de 9 mai drept Ziua Europei si promite ca nu va promulga legea respectiva. Seful statului considera ca in aceasta zi trebuie sarbatorita doar Ziua Victoriei, iar Parlamentul de la Chisinau e de parere ca este loc pentru ambele sarbatori de a fi marcate in aceeasi zi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )