Libnet.ro
UNICEF

21:45

VIDEO Finlanda - Romania 0-2/ Piti, ce te-ai fi facut fara Sanmartean?

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Finlanda - Romania 0-2/ Piti, ce te-ai fi facut fara Sanmartean?

Romania a aratat impotriva Finlandei 2-0, preliminarii CE 2016) ca este o echipa admirabila atunci cand vine vorba de jocul bazat pe pase trimise in lateral, in propria jumatate de teren. Dupa o prima repriza mediocra, tricolorii s-au trezit la viata odata cu intrarea lui Lucian Sanmartean. Mijlocasul de creatie a oferit doua pase de gol Bogdan Stancu a reusit dubla) si a contribuit si la eliminarea unui adversar Ring '56). In urma acestui rezultat, prima reprezentativa a acumulat sapte puncte, iar acum asteapta meciul cu Irlanda de Nord liderul surpriza al grupei - maxim de puncte acumulate). Grecia - Irlanda de Nord 0-2Feroe - Ungaria 0-1. continuă pe Hotnews

Finlanda - Romania 0-2/ Piti, ce te-ai fi facut fara Sanmartean?

Romania a aratat impotriva Finlandei 2-0, preliminarii CE 2016) ca este o echipa admirabila atunci cand vine vorba de jocul bazat pe pase trimise in lateral, in propria jumatate de teren. Dupa o prima repriza mediocra, tricolorii s-au trezit la viata odata cu intrarea lui Lucian Sanmartean. Mijlocasul de creatie a oferit doua pase de gol Bogdan Stancu a reusit dubla) si a contribuit si la eliminarea unui adversar Ring '56). In urma acestui rezultat, prima reprezentativa a acumulat sapte puncte, iar acum asteapta meciul cu Irlanda de Nord liderul surpriza al grupei - maxim de puncte acumulate). Grecia - Irlanda de Nord 0-2Feroe - Ungaria 0-1.

VIDEO Finlanda - Romania 0-2: Traiasca regele Sanmartean. Adio Piturca. Caz de Dosarele X la Helsinki

Tricolorii se despart de actualul selectioner, dupa o partida in care acesta a facut o mutare de neinteles, dar si una extrem de inspirata. Dupa trei partide, nationala e ca si calificata la Euro 2016.

Un italian arbitreaza Finlanda-Romania

Meciul Finlanda-Romania, programat marti seara de la 21:45 in preliminariile EURO 2016, va fi condusa de o brigada de arbitri din Italia.

Finlanda - Romania: Sanmartean incepe pe banca, la fel si Rusescu

Victor Piturca a anuntat primul 11 pe care Romania il va alinia in aceasta seara in partida cu Finlanda, de la ora 21:45 live pe site-ul onlinesport. ro.

Finlanda Romania. Echipa de start a tricolorilor: fara Sanmartean si cu patru modificari fata de partida cu Ungaria

Rezultatul de vineri, prestatia mai slaba a unor titulari in partida cu Ungaria si unele accidentari l-au determinat pe Victor Piturca sa faca mai multe modificari in primul 11 al meciului cu Finlanda azi, ora 21.

Finlanda - Romania: Samnartean incepe pe banca

Victor Piturca a anuntat primul 11 pe care Romania il va alinia in aceasta seara in partida cu Finlanda, de la ora 21:45 live pe site-ul onlinesport. ro.

FOTO Stadionul pe care se va disputa meciul Finlanda - Romania, un monument al sportului

A inceput ziua cea mare pentru cel de-al treilea meci pe care Romania il disputa in cadrul grupei F, contand pentru calificarea la EURO 2016. Partida cu Finlanda se va disputa incepand cu ora 21. 45, pe stadionul din Helsinki, o arena atipica vremurilor contemporane.

LIVE TEXT Finlanda - Romania: 21.45. Totul despre duelul din preliminariile Euro 2016

Romania intalneste Finlanda, marti, de la ora 21. 45, in deplasare, la Helsinki. Cu toate ca ambii selectioneri au declarat ca s-ar multumi cu un rezultat de egalitate, este de asteptat ca jucatorii nordici sa forteze victoria. Meciul face parte din cea de a treia etapa a preliminariilor Euro 2016.

Belodedici, despre Finlanda - Romania: Nordicii au un joc colectiv mai bun decat noi

Miodrag Belodedici, consilierul presedintelui FRF, avertizeaza cu privire la jocul facut de Finlanda, viitoarea adversara a Romaniei in cadrul preliminariilor Euro 2016. Fostul international spune ca finlandezii au un joc colectiv mai bun decat tricolorii.

Paolo Tagliavento va arbitra meciul Finlanda - Romania, din preliminariile Euro 2016

Meciul Romaniei cu Finlanda, care se va disputa, marti, de la ora 21. 45, in cadrul etapei a treia din preliminariile Euro 2016, va fi arbitrat de o brigada din Italia. La centrul terenului se va afla Paolo Tagliavento.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )