Libnet.ro
UNICEF

08:15

VIDEO Fostul presedinte georgian Mihail Saakasvili a intrat cu forta duminica in Ucraina, ajutat de sute de sustinatori

Adevărul Adevărul,
VIDEO Fostul presedinte georgian Mihail Saakasvili a intrat cu forta duminica in Ucraina, ajutat de sute de sustinatori

Fostul presedinte sedinte georgian, Mihail Saakasvili, a intrat cu forta duminica in Ucraina pe la granita cu Polonia, ajutat de sute de sustinatori si sfidand decizia presedintelui Petro Porosenko de a-i retrage cetatenia ucraineana. continuă pe Adevărul

Fostul presedinte georgian Mihail Saakasvili a intrat cu forta duminica in Ucraina, ajutat de sute de sustinatori VIDEO

Fostul presedinte sedinte georgian, Mihail Saakasviligeorgian Mihail Saakasvili a intrat cu forta duminica in Ucraina pe la granita cu Polonia, ajutat de sute de sustinatori si sfidand decizia presedintelui Petro Porosenko de a-i retrage cetatenia ucraineana.

VIDEO Fostul presedinte al Georgiei, Mihail Saakasvili, a reusit sa intre in Ucraina, dupa ce autoritatile de la Kiev i-au interzis accesul

Fostul presedinte georgian Mihail Saakasvili a reusit sa intre, duminica, in Ucraina, dupa ce autoritatile de la Kiev i-au interzis accesul din Polonia cu autobuzul si cu trenul.

Situatie incredibila in Polonia: Un tren a fost blocat in gara pentru ca in el era prezent fostul presedinte georgian Mikhail Saakasvili

Planurile lui Mikhail Saakasvili, fost presedinte al Georgiei si fost guvernator al regiunii ucrainiene Odesa, de a se intoarce in Ucraina, tara care i-a retras cetatenia, s-au lovit de refuzul.

Fostul presedinte georgian Saakasvili a intrat cu forta in Ucraina, dupa ce guvernul de la Kiev i-a retras cetatenia

Fostul presedinte Mihail Saakasvili, care a devenit un opozant al Guvernului de la Kiev, a intrat cu forta, duminica, in Ucraina, unde intentioneaza sa participe la alegeri, sfidand decizia sefului statului Petro Porosenko de a-i retrage cetatenia ucraineana.

Traian Basescu cere boicotarea benzinariilor MOL: Ce l-a suparat pe fostul presedinte (VIDEO)

Traian Basescu cere boicotarea lantului de benzinarii ungare MOL. Fostul presedinte face apel la romani sa nu mai cumpere combustibil din benzinariile companiei, pentru ca in aceste statii sunt.

Traian Basescu, prins incalcand legea pe litoral. Ce amenda risca fostul presedinte

Traian Basescu a incalcat legea la malul marii. Fostul presedinte al Romaniei a revenit din vacanta si a inceput munca la partid. Basescu se afla pe litoral, acolo unde are loc a patra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )