Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO FOTO. Ce dezvaluiri bomba promite Elena Udrea

România Liberă România Liberă,
VIDEO FOTO. Ce dezvaluiri bomba promite Elena Udrea

Dupa ce a plecat de la Directia Nationala Anticoruptie, unde a aflat ca este urmarita penal pentru savarsirea infractiunilor de spalare de bani si fals in declaratii de avere si ca a fost pusa sub control judiciar, Elena Udrea a mers la sediul Partidului Miscarea Populara unde si-a anuntat colegii din conducerea partidului ca se autosuspendat din functia de presedinte. Eugen Tomac va fi presedintele interimar al PMP, au declarat pentru Mediafax surse din partid. continuă pe România Liberă

VIDEO Interviul integral (partea 2): Elena Udrea spune ca mai are de primit de la Dorin Cocos alte cateva sute de mii de euro dupa partaj. Plus: Udrea pretinde ca Victor Ponta i-ar fi spus lui Florian Coldea inaintea alegerilor prezidentiale ca-l va da a

Elena Udrea intr-un interviu pentru HotNews. ro ca Victor Ponta i-ar fi spus lui Florian Coldea inaintea alegerilor prezidentiale - in prezenta altor persoane - ca, daca va iesi presedinte, va trebui sa-si caute de lucru. Udrea explica si cati bani mai are de primit de la Dorin Cocos, fostul sau sot, dupa partaj, si spune cum se face ca foarte multe persoane din anturajul sau au ajuns acum sa aiba dosar penal. Elena Udrea intr-un interviu pentru HotNews. ro ca Victor Ponta i-ar fi spus lui Florian Coldea inaintea alegerilor prezidentiale - in prezenta altor persoane - ca, daca va iesi presedinte, va trebui sa-si caute de lucru. Udrea explica si cati bani mai are de primit de la Dorin Cocos, fostul sau sot, dupa partaj, si spune cum se face ca foarte multe persoane din anturajul sau au ajuns acum sa aiba dosar penal. Vezi in articol Interviul VIDEO COMPLET COMPLET si a doua parte a transcriptului interviuluiCiteste aici prima parte a transcriptului interviuluiVezi aici articolul in care Elena Udrea sustine ca a intervenit pe langa Ponta pentru numirea lui Kovesi la DNAVezi aici articolul in care Elena Udrea spune ca a facut denunt la DNA impotriva lui Florian Coldea, pe care il acuza ca i-a cerut lui Cocos sa-i dea 500. 000 euro lui Sebastian Ghita pentru RTV.

Elena Udrea, dupa audierile de la DNA: Am cerut sa vad dosarul si dupa aceea voi da declaratii (VIDEO)

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, joi, la iesirea din sediul DNA, ca motivul pentru care a fost chemata la audieri are legatura cu o suma de bani pe care nu ar fi declarat-o. intr-o interventie.

VIDEO Interviul integral (partea 1): Elena Udrea vorbeste despre dosarul de spalare de bani, imprumuturile luate de Dorin Cocos de la Dinu Pescariu si plimbarile de week-end ale lui Cocos la SRI

Elena Udrea sustine intr-un interviu pentru HotNews. ro ca nu stia provenienta banilor bagati de fostul sau sot, Dorin Cocos, in firmele de la care ea a luat dividende, si spune ca problema in Romania este ca aproape oricine, aproape oricine poate fi gasit vinovat de ceva - de la seful statului, pana la cetateanul care a dat un borcan de miere si 100 de euro ca sa primeasca o pensionare anticipata. Udrea vorbeste in prima parte a interviului despre puterea SRI si spune versiunea sa despre numirea lui Kovesi in fruntea DNA. Vezi in articol Interviul VIDEO COMPLET si prima parte a transcriptului interviuluiCiteste aici partea a doua a transcriptului interviuluiVezi aici articolul in care Elena Udrea sustine ca a intervenit pe langa Ponta pentru numirea lui Kovesi la DNAVezi aici articolul in care Elena Udrea spune ca a facut denunt la DNA impotriva lui Florian Coldea, pe care il acuza ca i-a cerut lui Cocos sa-i dea 500. 000 euro lui Sebastian Ghita pentru RTV.

Decizie RADICALA luata de Elena Udrea dupa vizita la DNA

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, a anuntat, joi seara, dupa vizita la DNA, ca se autosuspenda de la conducerea partidului.

FOTO. Papahagi, atac dur la Elena Udrea: Simtea ca va fi chemata la DNA. Rolul ei era sa il ajute pe Ponta sa castige presedintia, in schimbul imunitatii

La doar o ora dupa ce Elena Udrea a postat pe contul sau de Facebook ca a fost citata la Directia Nationala Anticoruptie cu mandat de aducere, fostul vicepresedinte al Partidului Miscarea Populara, Adrian Papahagi a scris, tot pe acelasi site de socializare, ca deputatul PMP stia ca va avea probleme la DNA, si ca sa scape de eventualele probleme a incercat sa il ajute pe Victor Ponta sa ajunga presedinte.

FOTO. Papahagi, atac dur la Elena Udrea: Simtea ca va fi chemata la DNA. Rolul ei era sa il ajute pe Ponta sa castige in schimbul imunitatii

La doar o ora dupa ce Elena Udrea a postat pe contul sau de Facebook ca a fost citata la Directia Nationala Anticoruptie cu mandat de aducere, fostul vicepresedinte al Partidului Miscarea Populara, Adrian Papahagi a scris, tot pe acelasi site de socializare, ca deputatul PMP stia ca va avea probleme la DNA, si ca sa scape de eventualele probleme a incercat sa il ajute pe Victor Ponta sa ajunga presedinte.

Elena Udrea promite dezvaluiri bomba si sustine ca a devenit tinta unei vanatori

Elena Udrea promite dezvaluiri bomba dupa ce a fost pusa sub control judiciar in dosarul Microsoft. Aceasta a scris intr-o postare pe pagina sa de Facebook ca va spune adevarul despre tot ceea ce se intampla.

CUTREMUR in gasca lui Basescu. Elena Udrea, la sectia de politie si ameninta cu DEZVALUIRI. Fiul vitreg, in AREST

UPDATE:in aceasta dimineata Elena Udrea a fost la sectia de politie, fosta blonda de la prezidentiale ameninta cu dezvaluiri in dosarul in care este anchetata. ------------------Dupa ce ani de zile.

Elena Udrea, aflata sub control judiciar, s-a prezentat la Sectia 2 Politie. Udrea a scris pe Facebook ca va spune adevarul despre tot ce se intampla

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat, vineri, la Sectia 2 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga conform programului stabilit, dupa ce a fost pusa sub control judiciar in dosarul Microsoft, in care este urmarita penal pentru spalare de bani si fals in declaratiile de avere. Elena Udrea a ajuns la Sectia 2 Politie in jurul orei 10:00, asa cum a stabilit cu politistii supraveghetori, dupa ce procurorii au luat in cazul ei masura controlului judiciar. Intrebata daca va face dezvaluiri, asa cum a scris pe pagina ei de Facebook, Elena Udrea a spus dosar ca abia a inceput ziua.

Elena Udrea, dezvaluiri explozive: Sebastian Ghita mi-a facut confidente

Elena Udrea a dezvaluit, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca Sebastian Ghita i-a facut mai multe confidente. Cu toate acestea, liderul PMP a spus ca nu are o relatie de prietenie cu patronul RTV.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )