Libnet.ro
UNICEF

21:45

VIDEO FOTO. Michael Phelps, arestat dupa ce a fost prins conducand baut

România Liberă România Liberă,
VIDEO FOTO. Michael Phelps, arestat dupa ce a fost prins conducand baut

Cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice, Michael Phelps, a ajuns in arestul politiei dupa ce a fost prins ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice. Phelps, in varsta de 29 de ani a fost oprit de politia rutiera dupa ce a gonit cu peste 135 de kilometri pe ora in Baltimore, intr-o zona in care limita de viteza era de doar 70 de kilometri pe ora. continuă pe România Liberă

Michael Phelps, arestat pentru depasirea vitezei legale si conducere sub influenta alcoolului sau drogurilor

Americanul Michael Phelps, multiplu campion mondial la inot, a fost retinut de catre politia din Baltimore Maryland) dupa ce a fost prins conducand sub influenta alcoolului sau a drogurilor. El a fost oprit de politie pentru depasirea limitei de viteza.

Michael Phelps, arestat pentru conducere sub influenta alcoolului sau drogurilor

Inotatorul american Michael Phelps a fost retinut pentru conducere sub influenta alcoolului sau a drogurilor si pentru depasirea limitei de viteza, la Baltimore Maryland), a anuntat presa locala.

inotatorul american Michael Phelps, in arestul politiei dupa ce a fost prins conducand baut

Inotatorul american Michael Phelps are din nou probleme cu legea. Cel mai medaliat sportiv din istoria. Jocurilor Olimpice a ajuns in arestul politiei dupa ce a fost prins ca a condus sub influenta bauturilor.

Cel mai medaliat sportiv din istoria JO, arestat. Michael Phelps conducea beat la volan

Cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice are mari probleme cu legea! inotatorul american Michael Phelps a ajuns din nou in arestul politiei, dupa ce a condus sub influenta alcoolului.

Un barbat a fost arestat dupa ce a deschis focul in apropierea ambasadei Etiopiei

Agentii serviciilor secrete americane au arestat ieri un barbat care a deschis focul in apropierea ambasadei Etiopiei din Washington, fara a rani pe cineva, a anuntat presa americana, citata de AFP.

Urmarire ca in filme in Salva. Soferul a fost prins dupa ce s-a rasturnat cu masina

Politistii din Telciu au avut parte luni noaptea de o urmarire ca in filme. Protagonistul este un barbat din comuna Nimigea, care a refuzat sa opreasca la o verificare de rutina. Politistii l-au prins la 15 kilometri distanta, dupa ce barbatul s-a rasturnat cu masina.

VIDEO FOTO. Noul Windows 9 va fi, de fapt, Windows 10. Cand va fi lansat ?

Microsoft a lansat, marti seara, la San Francisco noul sau sistem de operare Windows. Acesta se va numi Windows 10 si nu Windows 9 asa cum se astepta toata lumea si cum ar fi fost firesc. Terry Myerson, seful Windows, sustine ca Windows 10 este intr-o versiune de baza acum, insa dezvoltarea proiectului va continua pana in momentul lansarii oficiale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )