Libnet.ro
UNICEF

05:45

VIDEO/FOTOGALERIE Ford Edge, tot ce are mai bun de oferit Ford in segmentul SUV din Europa

Hotnews Hotnews,
 VIDEO/FOTOGALERIE Ford Edge, tot ce are mai bun de oferit Ford in segmentul SUV din Europa

Ford a decis sa aduca un nou SUV in Europa. Este vorba despre Ford Edge, modelul care devine astfel cel mai mare model Ford disponibil in Europa, fiind deci pozitionat peste Kuga. Este disponibila inclusiv o versiune Vignale. De la cap la coada Ford Edge vine cu tehnologii premium si de lux, dar sufera cand vine vorba despre unele materiale din interior. Am fost la Munchen pentru a-l conduce. Iata ce a iesit. continuă pe Hotnews

Cum sa prepari cel mai bun bulion. Afla secretele pe care trebuie sa le stie orice gospodina

Bulionul inseamna un borcan plin de aroma, de savoare! Poti folosi pasta de rosii si la pizza. Familia ta va fi absolut incantata. Cum sa prepari cel mai bun bulion pe care il poti folosi la ciorbe sau la tocanite. Afla secretele pe care trebuie sa le stie orice gospodina pentru a prepara un bulion exceptional pe care sa-l folosesti la tot felul de mancaruri.

Cel mai bun antricot de porc cu sos de ciuperci

Cand nu tii post, felurile cu carne sunt cu siguranta cele mai apreciate. Dedulceste-te preparand aceasta reteta a celui mai bun antricot de porc cu sos de ciuperci, care, cu siguranta, iti va face cu ochiul.

VIDEO/FOTOGALERIE Mercedes-Benz Clasa X Concept, dezvaluit oficial. Primul pick-up premium din lume va fi lansat in 2017

Mercedes-Benz Clasa X Concept a fost dezvaluit oficial, in cadrul unui eveniment tinut marti seara, 25 octombrie, in Stockholm, Suedia. Desi este un concept deocamdata, versiunea dezvaluita este aproape gata de productie, iar lansarea pe piata va avea loc la final de 2017, deci in aproximativ un an. Asa cum se poate observa in fotografii, Mercedes-Benz Concept X-Class anunta doua variante de design pentru ceea ce va fi primul pick-up premium din lume una cu trasaturi mai luxoase si una cu aspect mai dur, chiar pretabila la off road.

VIDEO Tragedia din Colectiv: A invins moartea, dar s-a trezit fara cel mai bun prieten si cu un alt chip

Au supravietuit miraculos iadului, dar s-au trezit intr-un cosmar: unii fara maini, altii fara chip. Cu trupurile mutilate, au mers mai departe pentru ca nu au avut de ales. Durerea sufleteasca insa ii urmareste.

Cine este cel mai bun DJ al momentului, care a reusit sa devanseze nume grele ale muzicii electronice la doar 20 de ani

Olandezul Martin Garrix, in varsta de 20 de ani, ocupa primul loc in topul celor mai buni 100 de DJ din lume si a devansat nume sonore precum Armin Van Buuren, Tiesto si David Guetta, potrivit unui clasament intocmit anual de revista DJ Mag.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )