Libnet.ro
UNICEF

18:45

VIDEO: Haos si violente pe strazile din Brazilia dupa meciul dezastruos cu Germania

România Liberă România Liberă,
VIDEO: Haos si violente pe strazile din Brazilia dupa meciul dezastruos cu Germania

Brazilienii au iesit in strada dupa infrangerea umilitoare a echipei nationale cu 1 la 7 de catre jucatorii germani. Nemultumirea fanilor s-a transformat rapid in adevarate revolte in marile orase din intreaga Brazilie. Protestele violente vin pe fondul unei nemultumiri ceva mai vechi fata de organizarea Campionatului Mondial in Brazilia, in conditiile in care economia tarii se confrunta cu probleme serioase care afecteaza serios nivelul de trai al populatiei. continuă pe România Liberă

Niciun caz de dopaj nu a fost depistat la Cupa Mondiala din Brazilia

Niciun caz de dopaj nu a fost depistat la Cupa Mondiala din Brazilia, dupa controalele efectuate asupra tuturor jucatorilor prezenti la turneu, a anuntat, luni, dr. Michel DHooghe, presedintele comitetului medical.

Bursa din Brazilia a deschis in scadere

Bursa din Brazilia a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Un trib izolat din Brazilia face un prim pas spre lumea civilizata. Expertii spun ca urmatorul an este crucial pentru existenta acestuia

Departamentul pentru populatiile indigene din Brazilia a anuntat ca un trib izolat din regiunea Amazonului a facut un pas important spre lumea civilizata. Venind din padurea tropicala densa de-a lungul raului Envira, in satul Acre, grupul a abordat de bunavoie o echipa de oameni de stiinta. Evenimentul reprezinta primul contact al Braziliei cu un trib izolat din 1996, dar nu a fost complet neasteptat. Inca de la inceputul lunii iunie, satenii din regiune au anuntat autoritatile braziliene despre existenta celor aproximativ 35 de straini care faceau raiduri prin culturile lor.

Cupa Mondiala din Brazilia, pe locul doi ca medie de spectatori

Cupa Mondiala din Brazilia se claseaza pe locul 2 in ceea ce priveste media de specatori, fiind depasita doar de editia din 1994, desfasurata in Statele Unite. inaintea semifinalelor si a finalelor, media.

FIFA anunta ca nu a fost depistat niciun caz de dopaj la Mondialul din Brazilia

Toti jucatorii prezenti la Mondialul din Brazilia au fost testati fara a fi depistat un singur caz de dopaj, a anuntat presedintele comitetului medical al FIFA, Michel DHooghe. Am efectuat controale asupra a.

Bursa din Brazilia a deschis in scadere

Bursa din Brazilia a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

GALERIE FOTO. Brazilia dupa dezastrul cu Germania. Chipurile suferintei. Reactii si declaratii

Rusine: cea mai mare infrangere din istoria fotbalului brazilian, Dupa fiasco, superficialitatea, Daniel Alves e singurul care recunoaste: Trebuie sa evoluam, in fotbal, Amintiti-va campania a Braziliei la Cupa Mondiala din 2002 sunt doar cateva dintre titlurile presei braziliene, dupa acel rusinos 1-7 cu Germania, in semifinala Cupei Mondiale.

FOTO: Presa din Brazilia: Dezastru national, masacru si umilinta

Felipe Scolari: Ne cerem iertare si le multumim fanilor pentru sprijin. Eu sunt responsabil pentru acest rezultat catastrofal. Eu am facut toate alegerile. Dupa ce am primit primul gol n-am mai fost organizati si am primit altele foarte repede. N-am avut timp sa schimb ceva.

VIDEO Militantii pro-rusi din Donetk se plang de armamentul vechi primit din Rusia, intr-o inregistrare difuzata de MAE ucrainean

Militantii prorusi din asa-numita Republica separatista Populara Donetk recunosc ca au primit armament din Rusia, dar se plang de calitatea slaba si de gradul de uzura mare ale armelor, potrivit unei inregistrari transmise HotNews. ro de Ministerul Afacerilor Externe ucrainean.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )